• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
нед апр 06, 2025 9:48 pmhidrazin написа:
съб апр 05, 2025 8:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
https://agri.bg/forum/topic/90737
Ти гониш!
ЦВЪЪЪК
А ся ти гониш! :-D
:partyman:
Всичко съм прегледал, Хидързинте. Нема гоня никого. Ти речи за ЛЦ- има или нема?! Не, че и това е важно, но ..........бързата кучка............
За втори път ти се случва да прибързаш с първото в търсачката, последната седмица.
Е, що?! За да си първи, с компетентния отговор?! Щом ти е важно.........нека!

На мен не ми бърка в чинията- ни пряко, ни косвено, господинът. Дадох каквото намерих, за поколението трактори. Гогол също, а и още някой се зачуди къф е проблема с някъф "тарикат".
Има ли някой, на когото да изяде залъка?

Мама, само Хидрата се заинтересува по надълбоко, покрай него и ти, та от двама потенциални, но едва ли, купувачите на антики станаха .............няколко вече. Забогате тоя съгражденин!!!

Айде слезте на Земята!
Николов Н. - специалист
Спрете се бе. Ще се изядете. На чии глупости ще се смее публиката? :? :lol:
Ти па, да не останеш назад!
Барем да беше заел позиция, ма то мое ли са Фредиш?!

Забогатя , горкият Великов ли беше. Продаде последните три комплекта свещи за последното МТЗ-ЮМЗ в музея. За трактора да има вовеки, а отделно и старините си осигури.
MamaMy - майстор
Жалко Трифоне, много жалко. Щом един представител на силите на реда мисли по този начин за спазване на разпоредби и закони значи скоро няма да се оправим. Тук не става дума за печалба или не. Тук става дума за дисциплина. Ти направо подрони авторитета на своята служба. Не е твоя работа да преценяваш тежестта на дадено провинение, а да спазиш буквата на закона.
нед апр 06, 2025 10:51 pmMamaMy написа:
Жалко Трифоне, много жалко. Щом един представител на силите на реда мисли по този начин за спазване на разпоредби и закони значи скоро няма да се оправим. Тук не става дума за печалба или не. Тук става дума за дисциплина. Ти направо подрони авторитета на своята служба. Не е твоя работа да преценяваш тежестта на дадено провинение, а да спазиш буквата на закона.
Просто да си го "копна".
"Силите на реда".......
hidrazin - майстор
нед апр 06, 2025 10:23 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ти речи за ЛЦ- има или нема?!
Прикачен файл:
Такова бивотно НЯМА.jpg
Такова бивотно НЯМА.jpg (60.55 KиБ) Видяна 537 пъти
Отговорите трябва да са максимално компетентни - по възможност. И в това няма нищо лошо.
По-добре ли е да отговарят "екстрасенси" дето си мислят че тока тече по дупка в жицата?

И не, не е важно дали бърка точно в определена чиния. Важен е принципа и елементарни, човешки качества.
В БГ масово хората не им дреме какво има в чинията на комшията, стига неговата да е пълна.
Аз да съм добре, първа радост е за мен.
Те и затова сме на туй дередже...
:partyman:
P.S. Аз се изнасям от темата. Предпочитам да си държа и отстоявам елементарните човешки ценности.
Кой'т разбрал - разбрал.
MamaMy - майстор
нед апр 06, 2025 10:57 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед апр 06, 2025 10:51 pmMamaMy написа:
Просто да си го "копна".
"Силите на реда".......
Щом сте подразделение на МВР, а на на образователното министерство примерно...
https://www.mvr.bg/gdpbzn
gogo7777 - майстор
нед апр 06, 2025 10:44 pmТрифон П.Трифонов написа:

Забогатя , горкият Великов ли беше. Продаде последните три комплекта свещи за последното МТЗ-ЮМЗ в музея. За трактора да има вовеки, а отделно и старините си осигури.
Не само забогатя, но и поруга държавата, потъпка законите и оскверни знамето.
:down: :down: :down:
Тоя тарикат заслужава да бъде умъртвен със смъртоносна инжекция на електрическият стол и разстрелян от специален отряд.

Сигнализирал съм икономическа полиция за тоя долен търгаш. Ще му затворят дюкяна, а свещите ще бъдат конфискувани.

:drinkers:
MamaMy - майстор
Пак пишете злоупотребили. Засрамете се алкохолици такива :-D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: