ср апр 09, 2025 2:19 pmhidrazin написа: И пак от няколко години по-скъпите пратки ги метнаха на "частника" а за пощите остана талаша.Не по-скъпите, а тези с по-скъпо платен транспорт. Дето примерно идват за 2-3 седмици. От около година пазарувам само с aliexpress shipping и нещата идват по Спиди/ЕкспресУан. Дори най-евтините джунджурии дето са по 3-4 долара (без транспорта) пак идват там.
![]()
ср апр 09, 2025 2:00 pmESPACE написа: ...Че кога са спирали? Никакво прекъсване не е имало. Евтините дребни пратки винаги са се доставяли от тях.Oт почти година - не помня точно не съм получвал пратки от пощите. И за посдледната пратка 3 обаждания, 2 СМС= а и бележка в кутията.

Иначе и тия от ЕкспресУан са Уникум номер 1. Не мога да им хвана смисъла - 1 път ми се обаждат и носи куриер на адрес, в повечето случаи отиват в клон 9009. Последния път на е-майл ми искаха да посоча клон за получаване , дадох 9009 и опа пратката в другия край ,където не съм очаквал в Изи пей да има и получаване на пратки - клон 9010. Звъня в Аксаковското село дето им е склада и се започна - никой нищо не знае и не е виновен