Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
dragozow - майстор
пет юни 06, 2025 12:30 pmgogo7777 написа:
пет юни 06, 2025 11:44 amdragozow написа:
Китайката ако не ти се дават много пари, предимства, евтина, здрава, недостатъци, тежка и гори повече гориво. От Echo има различни варианти, но ако има трънаци тези най-малките ще са слабички за тях, Гледай модели над 30 см3, цените обаче са дебели, не знам колко пари ти се дават. От Husqvarna в момента си заслужава 553RS, предимства, добра цена, мощна, недостатъци, тежичка е. Аз бих избрал Echo SRM-3021TES/U, защото е 2,6 кг по-лека, а системата High torque до някъде компенсира по-ниската и мощност, не гледай че е 1,8 HP, а китайката е 2,4, японските коне са по-мощни :)

Та зависи дали ти се дават ~300 или 900+ лв

На кой модел и викаш "китайката"?
https://www.argo-market.com/Products/Details/1917
Това.
gogo7777 - майстор
Ясно, определено няма да е "китайката"
:)
gogo7777 - майстор
пет юни 06, 2025 12:47 pmТрифон П.Трифонов написа:

Я ти я
https://argo-market.com/Products/Details/1917
От готяните, моШни, здрави и теШки китайки. От по-истинските е.
С триста пари таман тънко ше минеш и дорде се поочупиш, дошъл акъла за здравето, нервите, радостта от живота.
Акъла нема да ми дойде......отдавна кратуната ми е повредена и харддиска не поема повече информация. Обречен съм цял живот да фъргам мангизи по качествени инструменти.... :x
:-D

Иначе мога да изчистя терена и с електрожена, но ще трябва да дойдеш и ти да следиш, да не изчистя трънаците на цялата махала :lol:
gogo7777 - майстор
За сега модела Promo Echo SRM-2621TES/U ми е фаворит. В сайта не пише колко е тежка ама не е болка за умиране.
Вторият ми фаворит е SRM-3021TES/U, препоръчан от самият Калоян.
Калоян и магазина се кълнат, че машината е японско производство.....няма да се съмнявам в това.

Очаквам оферта с всички принадлежности кордова глава, ножове, дискове, масла и греси....
пет юни 06, 2025 5:18 pmgogo7777 написа:
..В сайта не пише колко е тежка..
.......тегло 5,7 кг, на чист японски.
To&To - специалист
пет юни 06, 2025 5:18 pmgogo7777 написа:
За сега модела Promo Echo SRM-2621TES/U ми е фаворит. В сайта не пише колко е тежка ама не е болка за умиране.
Вторият ми фаворит е SRM-3021TES/U, препоръчан от самият Калоян.
Калоян и магазина се кълнат, че машината е японско производство.....няма да се съмнявам в това.

Очаквам оферта с всички принадлежности кордова глава, ножове, дискове, масла и греси....
Добър избор. Едната от тези двете е и мой фаворит. Ако вземеш, да ни се похвалиш и да направиш едно ревю от първа ръка ;)
пет юни 06, 2025 6:07 pmTo&To написа:
... да направиш едно ревю от първа ръка ;)
Задължително ще направи.
gogo7777 - майстор
Едва ли ще снимам клипове. Ще се задоволите само с коментар
Да, ще бъде интересно. Особено ако нямаш, както подозирам, преки впечатления от подобна техника. Първата целувка обикновено била най-вълнуваща, колкото и непохватна да е била.

Все пак, леко завиждам. Няма добра причина да се сдобия с нещо от марката. Набълбучил съм се с Щилки.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: