• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
radius - майстор
.
Последна промяна от radius на съб юли 19, 2025 11:44 pm, променено общо 1 път.
radius - майстор
Преценяваш колко дълбоко влиза жлеба в канала и пълниш канала мааааалко повече.
Примерно ако влиза до половината, пълниш на около 75% - демек хем жлеба да стигне до силикона, хем за не го изплюе покрай уплътнителя.

Това е доста трики, че чак невъзможно, и да поясня, че не съм гъзорък :lol: .
Малко като "завиваш до скъсване и връщаш 1/4".
hidrazin - майстор
съб юли 19, 2025 11:43 pmradius написа:
Това е доста трики, че чак невъзможно, и да поясня, че не съм гъзорък :lol: .
Малко като "завиваш до скъсване и връщаш 1/4".
Не е чак такава философия, освен ако човек не чак толкова гъзорък.
Под уплътнителя има достатъчно място за да побере малко "изцвъкано".
Ако е повече се "забърсва"...
Все пак на който ръцете не му излизат от правилното място, да не се хваща.
Нови хладилници под и над път... :)
:partyman:
P.S. Пък и силикона е масовия майсторлък на съвременните "майстори"... :rock:
  • 1
  • 2

Тема "Лепило за залепване уплътнение на хладилник" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: