съб апр 25, 2026 7:30 ampavelvasilev написа:Ето снимки от село, вижте каква джунгла става когато мине един месец през пролетта без да съм окосил, така заварвам всеки път когато имам възможност да отида и окося ударно в рамките на един ден:съб апр 25, 2026 6:46 amdragozow написа: Използвай го, освен че ограничава дължината на кордата на колкото трябва предпазва теб. Очилата не винаги са достатъчни за защита, защото пазят само очите, но не и лицето. Шлем, ботуши и ръкавици са достатъчни.Мерси Калояне, машинката ти ми служи безупречно години (пу-пу) да не я урочасам, така и ще направя, макар че се изкушавах да пробвам без предпазителя, като гледам тия по парковете масово и с каква лекота косят без предпазителите им...

Мястото хич не е малко, но е с денивелации, много дървета, храсти, камънаци не е като да косиш равна полянка само с трева, правя го сам, децата ни са малки още за да ми помагат, сина е втори клас, ще мине време докато може да ми помага за село, дотогава и сам воина е воин, та затова се питах дали без предпазител ще е по-бързо и леко...