• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
mangas82 - помощник
здравейте на всички!искам да попитам някой имал ли е някакви лични впечатления относно тая фурна и плот за вграждане който са на промоция в техномаркет и заслужават ли си парите или е по добре да дам още 300 лева към тая сума и да си взема нещо по добро.това което ме претеснява е че тая фурна и плот преди месец пак бяха на промоция в техномаркет и дане би да гледат да си изчистят старата стока и тая фурна да е някоя скапана и дасе набутам! :? извинявам се ако сам объркал мястото кадето трябва да постна тая тема! http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09037771
Стефан - майстор
Когато аз пазарувам, много не гледам. Ама жената ми е навигатор. Никога не бих пазарувал от Техномаркет - лъжат с тия промоции. А и са големи скъпари.
dundurma - специалист
САМСУНГ-телевизор.НИЩО ДРУГО :evil: :evil:
mdr - напреднал
Самсунг за фурна нещо не ми се харесва.Ако искаш погледни на Технополис в момента имат промоция на фурна Електролукс за същата цена.Мисля че е по-добрия избор.За плот има много различни ,аз лично не бих сложила с 4 котлона,за какво ми са толкова .
m84 - специалист
най- добре си вземи gorenje
mangas82 - помощник
ми и аз затова че е самсунг се разколебах преди месец когато беше пак на промоция да я взема защото не съм чувал някакви отзиви били добри или лоши за самсунга някаде и затова реших да питам белким предобия някаква представа що за стока са фурните самсунг :-D а какви екстри трябва да има една що годе добра фурна като изключим че трябва да е енергиен клас А и да има функция за почистване,защото не разбирам нищо от фурни за вграждане досега не ми се е налагало да купувам :roll: дет се вика сега ще си правя сефтето :lol: :lol: :-D
dundurma - специалист
m84 написа:
най- добре си вземи gorenje
10 години-никакви проблеми
mdr - напреднал
То сега гаранция за уредите да не ти се налага да ползваш.Когато озлязоха преди време уредите на Горение наистина бяха много добри,ама за сегашните не бих твърдяла .Доста лоши отзиви съм чула.А за фурните можеш да се разровиш из форума на Бг-мама там често се обсъждат такива теми.
моят избор преди 2 дни беше Gorenje ,като за фурна избрах модел B 7500 E за 429лв.и плот 2-ка модел ECT 350C за 359лв. от Технополис :? бъдещето ще покаже какъв избор съм направила и.......късмет ако имам да работят.
BaiGrozdan - специалист
Виж и тази тема http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0.Що се отнася до лично мнение мога да кажа, че си купих тази фурна с двойка стъклокерамика от коледната промоция за 599лв. , но фурната още не е монтирана и не съм я ползвал, затова нямам впечатления.от котлоните съм доволен.
  • 1
  • 2

Тема "фурна и плот на промоция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: