Мечтата на всяка домакиня
asinka - специалист
n_a, много смело изказване!Ако беше прочел и по-горните ми коментари, щеше да разбереш, че не бъркам 2-те понятия, а давам алтернатива за поцинкована.
Последна промяна от asinka на чет фев 05, 2009 7:54 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не бъркаш двете понятия, но хабер си нямаш кое за какво е и странно, какви свойства са необходими. Както и да е.
asinka написа:
shadowman, всичко, което изброи се намира на 4 км от теб на едно място.
Примерно.
Рязане, абкант, прахово боядисване, "има обработка, като в краищата е извита, в долния край е издължена и има отвори за винтове''-както му казваш ти.
За около 1 кв ще излезе около 35 лева от 2мм ламарина.
Не е една фирмата.Но цитирам тази, в която работя аз.
Кажи къде е това и ние да спираме с абканта, гилотината ВИГ -а, само при вас ще идвам за поръчки :)
Мога да ти кажа, че само за разкрой и огъване от четири страни за такава ламарина, ако е един брой с размер 600/600 примерно не бих ти взел по-малко от 20лв, а имай в предвид, че не работим скъпо (това го казват клиентите не аз). Докато същия детайл, ако са 200 броя цената ще е около 3.5 лв. С горното искам да кажа, че ако готово ти върши работа вземай го и не се замисляй, единичната поръчка не е за по-евтино тя винаги е по-скъпа.
asinka - специалист
Отговорът на въпросите ти се крие в профилите ни.
Стефан - майстор
n_a написа:
asinka, поцинкована е неподходяща. Или приеми, че не разбираш от метали или започни да разбираш :wink:
Аз вече 30 г се занимавам с метали, и не мога да кажа, че разбирам. Как някой, без нужното образование, трябва да започне да разбира. Смешно е.
Илиян Илиев™ - майстор
Да заварваш панти по текезесарските кошари не е като да разбираш от метали. Все едно аз да кажа, че разбирам от кофраж или хидроизолация или каквото и да е не свързано с мазилката и шпакловката. :wink:

Даже не мога да кажа, че разбирам от мазилка и шпакловка, колкото и добър да съм, така че по-добре си замълчи, ако обичаш. :wink: :lol:

Тема "Неръждаема плоскост?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: