• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 547
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
skartalov - специалист
VELSI, специално за платки ако ползваш EAGLE, ще ти дам един макрос с които само едно натискане на бутон и ти генерира директно Г-код за изработката на платката. Аз съм го пробвал и работи отлично.
velsi - Почетен майстор
По принцип за проектиране на платки ползвам Protel, но ако се наложи и Eagle ще пробвам.
megaCom - напреднал
опитай...ако имаш проблеми със софта,съм на стеща
megaCom - напреднал
skartalov,ти с кво се занимаваш та знаеш за G командите
skartalov - специалист
megaCom написа:
skartalov,ти с кво се занимаваш та знаеш за G командите
Ами чувал съм за тях от приятели... :-)
megaCom - напреднал
много са ти обширни приятелите :wink:
zz_stefanov - майстор
skartalov, Моля те да коментираш контролери и софт за USB. Много ми допада LPT-то, но си е на изчезване по комповете.
Знам за преходници между USB и LPT, но много оплакваия съм чел за тях. Има ли нещо сигурно изпитано на практика?
skartalov - специалист
zz_stefanov написа:
skartalov, Моля те да коментираш контролери и софт за USB. Много ми допада LPT-то, но си е на изчезване по комповете.
Знам за преходници между USB и LPT, но много оплакваия съм чел за тях. Има ли нещо сигурно изпитано на практика?
Аз не съм ги ползвал.
Има такива устройства, и то напълно самостоятелни, без PC.
Наричат се: MOTION CONTROLLERS
gorgidanchev - специалист
skartalov...Ти си доста напред с матеряла и май не ти вярват доста хора от форума.И звини ме но и в други форуми те засякох.Професията си е професия...Явно годинини си напред от нас...А ние къде сме кой знае...Което го можеш го можеш...Такали е :? :? :?А ние малеееееееееееееееееееееееееееееееее ](*,) :wallbash: мъки.
megaCom - напреднал
...та само май аз незнам skartalov с какво се занимава...
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 547

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: