• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
някой може ли да ми каже нещо за инструментите с марка FERM
housedoktor - майстор
От ментаците тип "Райдер" и "Ейнхел"-значи малко по-висок клас .Абе ,винаги вземаш това,за което плащаш..
Niky77 - специалист
housedoktor написа:
От ментаците тип "Райдер" и "Ейнхел"-значи малко по-висок клас .Абе ,винаги вземаш това,за което плащаш..
Много точно казано!
shadowman - майстор
Винаги има едно НО както в тая така и в някоя друга сфера.
zz_stefanov - майстор
housedoktor написа:
Е има изключения, примерно при зеления БОШ плащаш повече от това което получаваш. :)
shadowman - майстор
zz_stefanov написа:
housedoktor написа:
Е има изключения, примерно при зеления БОШ плащаш повече от това което получаваш. :)
Да добавя и винтоверта на Спарки на който батериите му не струват 5 лева. За парити му се взимат 3 райдъра или половин макита (кой както иска да смята), което е повече от добра инвестиция (сега някой да не каже какво ще правя с половин макита).
griffin - майстор
колега не знам какви са батериите на спаркито обаче като ползвател и на менте инструменти мога да кажа че въртящия момент на спаркито и на стария ми винтоверт BUDGET нямат абсолютно нищо общо.
shadowman - майстор
Преди две-три години ползвах една машинка докарана от Италия (не помня име), но работеше идеално а бе от рода на ментаците.
housedoktor - майстор
Има и изключения ,естествено.2 година се мъча да потроша едно менте на Budget -малък ъглошлайф.Купих го инцидентно,защото ми трябваше на деня ,а другите ми машинки не бяха наблизо.Още е живо и зверски експлоатирано и то предимно като шлайф машина.Щом се спомине -ще публикувам некролога му тук с по4итания :lol: .Иначе държа на марковия и хубав инструмент
masterval - майстор
griffin написа:
колега не знам какви са батериите на спаркито обаче като ползвател и на менте инструменти мога да кажа че въртящия момент на спаркито и на стария ми винтоверт BUDGET нямат абсолютно нищо общо.
Аз правя разлика между инструментите Ферм, Буджет, Райдър и др. и т.н. "ментета" - Бош от Китай или Русия (но има и същите правени в заводите!), Спарки - менте та дрънка, китайски машинки с налепени етикети на Хилти и т.н. ЕДните са евтини машинки за домашна употреба, другите са подправени.
А че "въртящия момент на спаркито и на стария ми винтоверт BUDGET нямат абсолютно нищо общо" - това всеки ще се сети, само не е ясно в чия полза е сравнението?
  • 1
  • 2

Тема "ел.инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: