Колеги помагайте !
Трябва да осветя стена със скрито осветление което свети срещу нея.
Най-подходящо ми се стори с луминисцент, но тези китайските не ме радват нещо...
Днес видях пури на 58W и понеже до момента само на 36 W бях виждал се зарадвах,че съм си решил проблема...но...до там
Помогнете ми за начина на свързване на 3 пури по 150см. (май че) - с какъв баласт и по какъв начин да свържа ?
Разстоянието което трябва да се покрие е 4.40 м.
И ценово ако може да ме ориентирате...тия пури бяха 4 лв. в Бриколаж - марка Sylvania...незнам дали са хубави...приемам предложения всякакви

Трябва да осветя стена със скрито осветление което свети срещу нея.
Най-подходящо ми се стори с луминисцент, но тези китайските не ме радват нещо...
Днес видях пури на 58W и понеже до момента само на 36 W бях виждал се зарадвах,че съм си решил проблема...но...до там
Помогнете ми за начина на свързване на 3 пури по 150см. (май че) - с какъв баласт и по какъв начин да свържа ?
Разстоянието което трябва да се покрие е 4.40 м.
И ценово ако може да ме ориентирате...тия пури бяха 4 лв. в Бриколаж - марка Sylvania...незнам дали са хубави...приемам предложения всякакви

58W се връзват  с единични баласти препоръчвам ти Sylvania като цена и качество са много добри може да потърсиш и TRIDONIC но там цените са други имат и димируеми баласти от 0 до 100 %
 58W се връзват  с единични баласти препоръчвам ти Sylvania като цена и качество са много добри може да потърсиш и TRIDONIC но там цените са други имат и димируеми баласти от 0 до 100 % С риск да стана досаден с моите Т4
 С риск да стана досаден с моите Т4   ,щом ти идват слаби,просто сложи 2 реда и проблема се оправя.Т4-28W,са 117см,от дистрибутора ги купувам по 5.50лв,ако ги наредиш на 2 реда ще ти излезе около 10 лв метъра.Чиста работа,без да се чудиш кое как да свържеш.
 ,щом ти идват слаби,просто сложи 2 реда и проблема се оправя.Т4-28W,са 117см,от дистрибутора ги купувам по 5.50лв,ако ги наредиш на 2 реда ще ти излезе около 10 лв метъра.Чиста работа,без да се чудиш кое как да свържеш.