• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Здравей те искам да си правя нова дворна порта голама+малка и да ги покрия отгоре с цигли на ли им правят като покрив.Та мисълта ми е ако някой от вас се е сблъсал с такова нещо да каже и да даде акъл.Приемам всякакви предложения, искам нещо което да си го правя сам.
Предварително благодаря на мераклиите който ще помогнат с каквото могат относно идеите за портата.
Може да има и метални елементи като например долната част да е от метал и на горе да се наредат летви.Абе приемам всякакви идеи.
karamundi - специалист
дай снимка на мстото кадето ще работиш п.п.добре дошъл във форума :-D
housedoktor - майстор
с какъв бюджет си? дори и само за материали да даваш ,подготви се за солидна сума
Ето и снимки на мястото

Прикачен файл

3.jpg
Смятам да купя три провила
80x80mm да ги ползвам за диреци и в тях да се заварят пантите
3.jpg (254.74 KиБ) Видяна 5691 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (244.69 KиБ) Видяна 5691 пъти
bogomilZ - специалист
ето моето решение

Прикачен файл

P1050480-1.jpg
P1050480-1.jpg (119.08 KиБ) Видяна 5672 пъти

Прикачен файл

P1050482-1.jpg
P1050482-1.jpg (120.46 KиБ) Видяна 5672 пъти
bogomilZ - специалист
сега видях че си от ловеч
пиши на лично съобщение
и аз съм от ловеч - портата е в баховица
Последна промяна от bogomilZ на пон апр 27, 2009 1:28 pm, променено общо 1 път.
karamundi - специалист
според мен трябва да отлееш бетонни колони и трегер след това фиксираш отстрани греди нещо като каса големи ковани панти избираш си модела на портала првиш го и монтираш одгоре покрива и това е
karamundi написа:
според мен трябва да отлееш бетонни колони и трегер след това фиксираш отстрани греди нещо като каса големи ковани панти избираш си модела на портала првиш го и монтираш одгоре покрива и това е
Аз съм го мислил този вариант ама много си услужнявам живота с тея колони.Много въртел докато ги направя
bogomilZ - специалист
ще допуснеш грешка по отношени на съразмерността - представи си порта 4 м + 1 м малката и покрив по три реда от всяка страна и това на колонки 80/80мм - извинявам се за сравнението - щъркело гнездо на електрически стълб)
  • 1
  • 2

Тема "Порта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: