• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
PPP - специалист
Два дни обикалях по магазините да гледам фурни, като предварително се бях подготвила от интернет. Добре, че не се вързах на картинките, които видях в нет-а. Бях се насочила къв Eurolux, най-много екстри, телескопични водачи, каталитични панели и т.н. Не че са лоши, особено в сравнение с Fagor, които освен, че са с грозен дизайн, нямат и вентилирано печене, но като цяло мога да кажа, че фаворитите ми за фурна са Electrolux и Gorenje.
Купих вчера Electrolux EOB6696X, защото видях, че производител е Германия и наистина - в сравнение с другите модели, които видях, немецът е помислил за всичко необходимо. Особено ми хареса как е захванато стъклото на фурната.
Е, няма ръководство на български, но то нашите дистрибутори са за бой.
Купих си подобна фурна Samsung със стъклокерамичен плот Samsung на промоция от Техномаркет.Вече втора година ги ползвам нямам никакви проблеми много съм доволен.Горещо ти препоръчвам тази марка няма да съжаляваш,но все пак ти си решаваш :)
Niky77 - специалист
PPP написа:
Поискай си, длъжни са да имат! И извинения от рода на "...нов модел е и още няма превод..." не вървят! Кажи им че ще се обадиш в "Контрол на пазара" да видиш какво става!
PPP - специалист
Niky77 написа:
PPP написа:
Поискай си, длъжни са да имат! И извинения от рода на "...нов модел е и още няма превод..." не вървят! Кажи им че ще се обадиш в "Контрол на пазара" да видиш какво става!
Поисках си от сайта на Electrolux и за мое голямо учудване ми изпратиха. :-D
zmeios - специалист
Още един глас за gorenje. Няма друго такова качество!

(Е, може би има, примерно Розиер, обаче на тройна от тази цена)
iolly_ - специалист
И ние си купихме Samsung от Техномаркет, но друг модел. За съжаление още се нанасяме и не сме я ползвали и не мога да ти помогна. Мъжът ми малко съжалява, защото се оказа, че има само един сервиз и се чака с месеци. Баща ми пък си е взимал доста неща от тази марка и казва, че е нямал никакви проблеми. Божа работа, но нашата не е от промоция и е малко по-скъпа от твоята. В Техномаркет на няколко пъти ни носиха книжки на други модели, не на тези, които искахме, така че внимавай.
  • 1
  • 2

Тема "фурна и плот на промоция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: