• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
g_ker - специалист
Добър вкус - поздравления.Няма невъзможни неща - стига да попаднеш на читав майстор.Успех.
shadowman - майстор
Аз такава изчанчена кухня не съм правил до ся, предизвикателство е. Като гледам тоя тъмния плот е подвижен, добра идея, но не съм виждал подобен механизъм, инак всичко друго си го има.
niki_sap - специалист
Имай предвид, че кухнята на снимката е дълга около 6 метра. Красиво е, но ако се опиташ да го направиш в рамките на 2,50 м. ще имаш само една извивка и общо 1 горен шкаф. Внимавай и с функционалността.
maroka - специалист
Аз такава изчанчена кухня не съм правил до ся, предизвикателство е. Като гледам тоя тъмния плот е подвижен, добра идея, но не съм виждал подобен механизъм, инак всичко друго си го има.
Има такъв механизъм, с поръчка го доставят.
Е...и цената му си я бива :)
taty67 - специалист
Кухнята си я бива, но наистина трябва да имаш голяма площ за нея - трябва да помислиш и за функционалност и най-вече за кеша.
Z0R0 - помощник
Ако си от София мога да ти помогна за кухнята,ще ти взема размери,
ще ти направя проект и ще се договорим.
0889 722 520 Димитър Димитров
iveliks - специалист
а относно механизъма да попитам какъв е че немога да се сетя maroka
подскажи малко.Аз работя като конструктор в мебелна фирма и правихме плот на този принцип и да ти кажа не намерихме такъв м-м а приспособихме от няколко вида така че ми е интересно да разбера какъв може да е.
maroka - специалист
iveliks написа:
а относно механизъма да попитам какъв е че немога да се сетя maroka
подскажи малко.Аз работя като конструктор в мебелна фирма и правихме плот на този принцип и да ти кажа не намерихме такъв м-м а приспособихме от няколко вида така че ми е интересно да разбера какъв може да е.
Разбира се :)
Щом си Колега предполагам няма да се изненадаш къде има информация за него :)

http://field.dibla.com/index.php?topic= ... 8#msg29378
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: