Лазаре ,колко киловата е единия газов котел от каскадата .Имаш ли някоя снимка на котелно с пиролизен котел там вентили и помпи дори и да не е твое изпълнение -в момента зидат котелното и комина и ми е нужна идейна подредба - то е ясно че пак като подводница ще прилича с тия малки размери . За подовото понеже е малко квадрати и само 2 кръга се чудя как да го регулиръм - от главния колектор с трипътен вентил с пряко действие ще нагласям водата до 45 гр след него помпа за кръга - но искам да командвам температурата на въздуха в помещението 25 гр със стаен термостат , само че като достигне тази температура ст термостат кое да исключи - помпата за подовото и така да истине стаята с 2 градуса и пак да се вклщчи помпата . Или да сложа един нормално отворен магнитвентил на топлата тръба влизаща в трипътния вентил и като се достигне нужната температура в помещението ст термостат да затваря топлота вода на трипътния вентил и помпата да върти по охладена вода през подовото .Или да сложа трипътен вентил с задвижка и пак да се управлява от стайния термостат при достигане на нужната температура да регулира температурата на водата в кръга .Притеснява ме кой метод да избера който най комфортно да регулира поради по голямата инертност на подовото - в смисъл че като се спре подаване на вода към подовото ще се осети едва до половин час - може и нещо по оригинално да има . Моля дай ми съвет -благодаря , пък ако има и някоя снимка вече ще трябва да черпя .