Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
petromaniq - специалист
Как да вдигна честотата на шината?Джъмперите не вършат нищо :shock:
Биоса няма опции-работи само на 66.
vanko68 - специалист
100 лв струва втора употреба компютър на Р4 с 1 Гхц.Що се тормозиш с тая антика?
petromaniq - специалист
Не е моя антиката,а и не се иска много от нея да пуска само Autodata.Правя услуга и искам малко да я ускоря-иначе и така върши работа.Между другото видях една стара тема в един форум-ставаше въпрос да се изолира с тиксо 11-то краче на процесора от дясно наляво,но от какъв изглед не ми стана ясно? :?
Бай Член - специалист
И на колко мегахерца смяташ да го направиш? на 500, на 1000? Повече от 10-20% клок не можеш да постигнеш, и какво - от 300, та на 330 МHz, голяма скорост, голямо нещо.
Доколкото дочух - Аутодата искаш да качваш, която предполага WindowsXP.
А освен честотата на процесора, съм чувал, че и паметта е важна за самият Windows, отделно за програмите. А тази щайга надали има повече от 256 МБ рам, което е направо смешно за това, за което иска да я ползва човека.
А още по-отделно, ако твоя приятел няма 100 лв (а те даже са и по-малк0) за да може да си върши работата, по-добре да си седи пред компа и да си реди пасиансите.
petromaniq - специалист
Autodata си върви даже с 96MB RAM-като по чудо.Исках да вдигна шината на паметта.Както казах и преди и така върши работа.Вярно е че процесора надали ще издържи от 300 на 66 на X на 100,но има джъмпери за множителя,които в случая не действат.
pavelari - майстор
и моето мнение е това
http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=1&all=1
на кило - купил/продал съм над 30 и сичките са ок вече дълги години
petromaniq - специалист
Това тържни цени ли са,или реални?
pavelari - майстор
Хора, както винаги заставам зад думите си с името си - простъо компютрите са турбо ефтини. И . . . бачкат.

Иначе цените може да се считат за тръжни, но печелите търга от първия път щото оня ден, примерно, ме изненадаха с наличности - просто много нещо.

Внимавайте ако купувате лаптопи или ТФТ-та само. За подобни стоки се ходи с "майстор"!!!

Тема "Овърклок на процесор Pentium II 300Mh на дъно 6BX67" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: