Ако нужната мощност ми зависи от предпазитела който е в уличното табло няма страшно 63 ампера - едно шише водка и съм ореден.

. Да не говорим колко е главния АП на енергодоставчика в електромерното табло. А с този втори електромер и втора партида нещата загрубяват сериозно
. Да не говорим колко е главния АП на енергодоставчика в електромерното табло. А с този втори електромер и втора партида нещата загрубяват сериозно   .
. Трябва да поогледате ситуацията, как ще е по изгодно с два монофазни лили с един общ трифазен електромер за всички консуматори разпределени равномерно по фази. Ето и още нещо за размисъл http://www.evn-ep.bg/bg/dienstleistungen/newclients.asp Предполагам и при ЧЕЗ тарифите са подобни
filmatoplo написа:Ако нужната мощност ми зависи от предпазитела който е в уличното табло няма страшно 63 ампера - едно шише водка и съм ореден.
63А трифазен ти дава мощност по номинален ток 41.4kW. Като сложиш и моменто претоварване до 20% за сработване на биметала му можеш да я докараш с претоварването до 50kW. Това е ако товара ти е разпределен равномерно по фазите, което при твоя случай въобще не е сигурно. А въпросните 50kW струват такса мощност 2316лв (виж линка) и за една водка никой няма да си мръдне пръста.

.gif)

Това хотелче кухня няма ли или кухненските му печки са на газ
 Това хотелче кухня няма ли или кухненските му печки са на газ   Какъв по сечение кабел да искам - щото предния беше какъвто имаше в магазина близо до 10 кв мм -имаше 6 кв мм .
 Какъв по сечение кабел да искам - щото предния беше какъвто имаше в магазина близо до 10 кв мм -имаше 6 кв мм .