Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
ananievs - помощник
Някой може ли да ми каже,дале има някъде в нета фигури от гранитогрес подходящи за под на църква?
HX_Vextor - специалист
Снимай ми пода да го видя какъв е и ще ти кажа дали може да се измисли нещо без гранитогрес :?
ananievs - помощник
ми искат да има някави пана.площта е около 70 кв с чупки
http://plochki.googlepages.com/B0241.jpg/B0241-full.jpg
нещо подобно.търся къде може да има но нищо не намирам
HX_Vextor - специалист
Работя декориране на подове и стени .Има вариянт за каквито си пожелаете рисунки но трябва да ми пратиш снимка на основата отдоло .Тоест на самият под за да се ориентирам за състоянието му и евентуално как може да се посъживи и апликира след това . Затова ти исках снимка ,ина4е самите апликаций са лесни за намиране и изборът е голям :wink:

Ако имате добра основа , тоест гладък и здрав под може да ви се поръ4ат шаблони и да се нарисуват на място след което се импрегнират , запе4атват и остават там докато бутнете църквата :lol:
ananievs - помощник
утре ще снимам пода,но мога да кажа,че през 2001 година се сложиха плочки.Сега правихме подово отопление с някакви тръби,изолация и от горе на замаска.
HX_Vextor - специалист
Ако е на замазка мисля 4е ще ви трябва подово покритие за отгоре :? ? В таъв слу4ей може да измислим как да стане
HX_Vextor - специалист
За декориа под само Майкро топинг може да стнане така както го искате ,в смисъл да се нарисуват картини и про4ие
rockwall - майстор
водно рязане 8 до 10 лв на линеен метър

и си правиш фигури по избор

Тема "Пана от гранитогес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: