Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
laki1968 - специалист
понеже не помогнахме на човека ама ИЧ, а само го вкарахме в по голема чуденка :? предлагам следното- братчед,земи напълни гърнето с вОда се едно си го монтирал вече и напраи една проба,ако останеш читав-монтирай смело,ако о....еш кълките мий се и тебе и гърнето и го сменяй :)
niki_sap - специалист
Абе мани, осрахме темата на човека....
Делян - специалист
Наистина стана цветуща тема :-D
И аз си мисля, че това ЦОП много се преувеличава. В къщи съм с едно гърне, модел соцреализъм. Обърнал съм внимание, че при него се появява този ефект понякога. Явно зависи къде точно ще седнеш, т.е. накъде ще ти бие мерника и съответно силата на залпа... :razz:
MamaMy - майстор
Аз се преебах и със дъската. Гърнето, че е с ЦОП ефект ясно, но си взех дървена дъска на промоция от Практикер. Голяма грешка. Няма прицелване. Толкова и малка дупката, че ако се целиш трябва да си вържеш атрибутите на врата иначе няма къде да ги денеш. Аз и така съм му вързал възел (да не забравя да платя тока)ами да се напрягам и за това ми идва множко. При консистенция близка до поледица, бяха забелязани известни разкалвания на терена. :?
laki1968 - специалист
братчед,сподели кво стана с чинията,прави ли проба?плиска ли?смени ли я...кви изводи си направи от професьоналните мнения... :-D
niki_sap - специалист
Основния извод е: Сери с мярка!
laki1968 - специалист
niki_sap написа:
Основния извод е: Сери с мярка!
ДА БЕ,то ако и тука има квоти,мани мани :evil:
I - напреднал
laki1968 написа:
братчед,сподели кво стана с чинията,прави ли проба?плиска ли?смени ли я...кви изводи си направи от професьоналните мнения... :-D
Смених моноблока със Сева Микс на Видима. Мисля че е добър компромисен вариант е цената е по-висока, но пък се надявам да си струва.
:)
Последна промяна от I на ср окт 28, 2009 10:01 am, променено общо 1 път.
dmi - специалист
ебаси за пръв път чета от видима да имат такъв модел :?

Тема "моноблок Мира" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: