rockwall написа:ако тая къща си е твоя и си така или иначе в ремонт, вземи махни боятаНе съм в ремонт просто си купих спален комплект и сега искам от младешка стая да и направя корекчия с тапети и таванче окачено..... тва е

rockwall написа:ако тая къща си е твоя и си така или иначе в ремонт, вземи махни боятаНе съм в ремонт просто си купих спален комплект и сега искам от младешка стая да и направя корекчия с тапети и таванче окачено..... тва е

, тогава и теслата не е вариант. Преди време (когато студентският труд на ден струваше колкото една тесла
, тогава и теслата не е вариант. Преди време (когато студентският труд на ден струваше колкото една тесла  ) съм го правил многократно. В половината от случаите толкова натръпваше мазилката, че после се налагаше да се сваля и тя. Та, пробвай първо с тесличката, но от време на време я заостряй с флекса. Ако ти е здрава мазилката, това е вариантът.
 ) съм го правил многократно. В половината от случаите толкова натръпваше мазилката, че после се налагаше да се сваля и тя. Та, пробвай първо с тесличката, но от време на време я заостряй с флекса. Ако ти е здрава мазилката, това е вариантът.Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: