Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
pif4o - специалист
Да, проверих, щото се усъмних момичето да не е объркала нещо, но при зададени същите размери цената отговаря. Аз днес пак ще мина от там, за да уговоря ден за взимане на размери и ще се разбере, но грешка няма. Най-странното е, че друга фирма на мои познат и то уж с отстъпка за същата конфигурация и профил ми поиска 2300 лева :shock: :shock: :-D и ми вика "ами тая цена дето са ти дали на тебе сигурно е за един прозорец" :-D :-D :-D викам човек на твоята цена хората ми дават саламандър и киомерлинг, ти за профилинк 2300 ми искаш :lol:
piron45 - майстор
Колега пак да попитам - монтажа влиза ли в цената или се плаща отделно и ако е така колко струва, че ми предстои и на мен смяна на дограма и събирам инфо.
pif4o - специалист
Колега това е цена с монтаж и демонтаж на старата дограма, за сега са ми фаворит тея пичове и очаквам само тук да си опрая едни документи по публичната продан на къщата която мина, и да се заемам поне с дограмата.
piron45 - майстор
Чудесно,може и аз да се зарибя за тях. Ще очаквам отзиви след монтажа, дали всичко е така добре както до тук.
Успех
pif4o - специалист
Хаиде колеги да се похваля, днес ме дограмизираха :)
Профилинк 3 камерен ама за сметка на тва златен дъб, хубуу че не се поскръндзих да сложа бяла, само на банята сложих бял и е ужасно грозен пред дъба :) пакета К-а стъкло 4+4 общо 30мм, отказах се от 4+5 то разликата 1-2 децибела пък и съм на вътрешна тиха улица. Та така ся остана да мине време да кажа доволен ли съм , няма начин да не съм щото старата беше ужасна.
Пичовете я монтираха добре не жалиха ни пяна ни видии, ся остава да запретна ръкави и да я обърна а после и с МДФ да опитам да я направя както беше показал един колега тука в една тема много готинко.
Това от мен за сега ремонта продължава като съм готов с ел инсталацията и таблото ако не ме е срам ще кача и снимки :)
Здравейте бих жалала да споделя мнение относно опита ми с фирма Теолино Пласт.
През 2011 година за пръв път решихме да работим с тях при остъкляване на еднофамилната ни къща в село Марково.
Като се има в предвид, че нищо не разбирах от дограма техен сътрудник ме насочиха към 5 камерна пвц дограма Profilink www.teolino.eu/comfort-2/ (до колкото знам те са дъщерна фирма на Профилинк), за което съм много благодарна и до ден днешен, защото за 8 години наистина дограма не е мръднала.
През 2013 отново ползвах услугите им, но този път за външни ролетни щори като ползвах някаква промоционална оферта с 25% отстъпка и мога да кажа, че доста тънко ми излезнаха и изключително сполучлива инвестиция www.teolino.eu/vynshni-roletni-shtori/.
И тази година май месец сложихме дограма на апартамента и отново се доврихме на тях, но този път сложихме 8 камерна пвц дограма www.teolino.eu/clima-control-2/ може би една от най - добрите на пазара, която съществува и за пореден път се убехих, че са номер едно коректно професионално отношение от демонстратора в залата, от оразмерителя и монтажниците.
Едно огромно благодаря за качествения продукт, който предлагате, коректното отношение и приятелските съвети. Най - добрите www.teolino.eu/
krasi92 - майстор
Браво сега вече знаем от къде да купуваме. =D> =D> =D>
hidrazin - майстор
ср юни 19, 2019 4:46 pmteodora.iv11 написа:
...Здравейте бих жалала ...
И аз бих жАлал да споделя - жална му майка на тоя дето купи от тези боклуци.
Аман от тъпанари (патки)... !!!
:partyman:
miliad - майстор
Е, що бе. Добре че не рекламира тебиширеното KMG. Т'ва поне се гъне к'ат настъпан смок.
sokolov.91 - майстор
Аз съм с профили Thyssen Inoutic 70мм. и обков Siegenia Aubi. Доста съм доволен.

Тема "Правилно ли съм се ориентирал за марка ПВЦ и стъклопакет???" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: