Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
drobsa - специалист
Здравейте на всички във форума. Преди един ден ми се наложи да си форматирам лап топа и реших да ми сложа Windows 7 ето този релийз http://zamunda.net/details.php?id=199191&hit=1 та пише че е активен и че има всичко каквото му трябва да работи . В последствие обаче се оказа че на този лап топ не иска да се активира със активаторите които ги има във www.zamunda.net , дори едина след опт да активирам операционата сиистема с него се наложи пак да я преинсталирам. Ако може някой да помогне как да активирам сиситемата или какъв активатор да използвам за този лап топ HP compaq 6715s
ПП: Сложих същата операционна сисиетма на един друг лап топ MSI , там нямам никакви проблеми даже се активира сам без разни активатори. Благодаря на всички предварителни и весела коледа и щастливо посрещане на новата година на всички!!!!!
naB4o - специалист
sstefanov написа:
Купи си го.
:thumbs: :thumbs: :thumbs:
Osiris - специалист
аре стига ако си купувахме софтуера до къде щяхме да стигнем :lцl:
sstefanov - майстор
До цивилизацията!
drobsa - специалист
хора дайте малко помощ моля ви остават само 27 дена още ама не ми се иска пак да преинсталирам :o :o :o :o :o
dundurma - специалист
drobsa написа:
хора дайте малко помощ моля ви остават само 27 дена още ама не ми се иска пак да преинсталирам :o :o :o :o :o
колегааааааааа,дадох ти линк с активиран уиндоус-просто преинсталирай
naB4o - специалист
Еми добре е да си купуваме софтуера, това че живеем в смотана държава е друга тема !
Johny - майстор
--->

Прикачен файл

1a1b2e188bd7.jpg
1a1b2e188bd7.jpg (37.28 KиБ) Видяна 32629 пъти

Тема "Windows 7. Активиране!!!!!!. Помогнете.!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: