то не е трудно да си свършиш добре работата....амаа тва с рязането на толко много малки плочици и то еднакви и отгоре на сичко да ти проверяват всяка плочка ми идва в повече......нервак съм бе 

silllveto написа:Плочиците не са малки, 10х10 са. Въпросът е дали става наистина красиво като при фабричното рязане. Така на снимката ми харесва.Защо да не става - первазчетата за коридора и бокса си ги рязах сам и то с потрошен китайски флекс и според мен се получи доста равно. Но с диамантен диск не ставаше толкова добре, приплъзваше по малко преди да захапе и явно иска много сигурна ръка за да стане прав сряз. С обикновени дискове за камък ми беше много по-лесно. Ама как пуши...
silllveto написа:Плочиците не са малки, 10х10 са. Въпросът е дали става наистина красиво като при фабричното рязане. Така на снимката ми харесва.надали стават като фабрично рязане, защото фабричните не са само изрязани а имат и плавна извивка в края
dito написа:Говорех за електрическа машина,която реже с вода,няма прах,има отбивач с който можеш да отрежеш 100% ви еднакви плочи,и която реже и на 45 градуса и на герунк.Моята трета такава е "Бриколина"
Защо да не става - первазчетата за коридора и бокса си ги рязах сам и то с потрошен китайски флекс и според мен се получи доста равно. Но с диамантен диск не ставаше толкова добре, приплъзваше по малко преди да захапе и явно иска много сигурна ръка за да стане прав сряз. С обикновени дискове за камък ми беше много по-лесно. Ама как пуши...
недоказалите се в чужбина майстори им харесва значи е ОКсола 180: дали майстора се е доказал или не, това не го знаеш, така че моля те не коментирай. Факт е, че на мен ми харесва и майстора също е много доволен от работата си - какво по-хубаво от доволен клиент и доволен майстор?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: