Нормално 150-160 гр ся да каже Коки колко е изходната , целя да разберем дали бяга прекалено топло през комина .Ама щом не може да вдига температура
над 55 гр .

bili&steki написа:трябваше да му направя една графика когато бяха големите студове.... почти нон стоп беше на 1 -ва степен на мощност (4,9 KW) темп. водата 78-80 градуса... и щеше да излезне почти хоризонтална линияАз имам сонда и още утре ще пусна едно замерване на моя котел.
bili&steki написа:vodopad, нещо бъркаш... нема нормален човек дето да сложи 70 KW на 240 м2 ..Пиша това което знам от собственика на котела.За разхода също пиша каквото ми казва.Котела го гледам почти всеки ден но немога даму броя чувалите.аз имам монтиран 62 KW котел на 800 м2 и 500 л. бойлер и разхода е около 50-75 кг/ден
. и не струва 40 000 лв .
Прикачен файл
bili&steki написа:ахам...HERZ. добре е.Разхода за изолирана къща е малко нагоре , но си е поносим .В момента ако не бъркам цената на котела е наполовинаПоловината е етаж изолиран добре, но другата е офис с много големи витрини.... и не е нещо бог знае какво...(сигурно не ми вярваш..ама има и по-добри от него... пък и по-скъпи
)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: