• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Тани - модератор
Качване на снимка

Прикачен файл

Drawing5555-1.jpg
Аз лично бих пуснал така.Ако го сканирам аз бих го сканирал с по-голяма резолюция и после бих го намалил до желаните размери , за да може да се четат перфектни всички подробности!
Drawing5555-1.jpg (115.59 KиБ) Видяна 7519 пъти

Прикачен файл

Drawing5555.jpg
Оригинал
Drawing5555.jpg (24.71 KиБ) Видяна 7519 пъти
ICC - специалист
Къде ти се намират щранговете за вода и канала?
Fif
Щранговете за водата се намират в горния десен ъгъл на банята (според първата по-опростена схема).
В момента канала минава през цялата кухня и мивката се намира в горния ляв ъгъл на кухнята, в частта на приобщената тераса.
ICC - специалист
Направила съм скицата, ама пуста некадърност, не мога да я кача и това си е! :wallbash: :hilfe:
masteradmin - майстор
Направих нов албум в Галерията - Скици.
Отиваш на него, избираш от падащото меню Скици и след това ъплоадваш. Аз по 3-4 пъти на ден проверявам дали има снимки за одобрение. Значи до 2-3 часа скицата ще я има в галерията. Ако има пак проблем пишете.
Fif
Като че ли все още няма нищо в папка "Скици" ... :ka:
ICC - специалист
Няма да повярвате, ама получих съобщение че файлът ми е качен успешно в галерията :-D ! Благодаря Admin! Всъщност моето предложение съвпада с това на Emerald, само че съм преместила банята малко, за да има дирeктен достъп до вода и отдушник. ( Ако не се премести вратат пречи) На въпроса как се справяме с миризмите - с абсорбатор, който е желателно да е по-широк от зоната за готвене- при два котлона да е 60см, а при 4 -90см. :)
Fif
Много благодаря за идеята и скицата.
Колкото повече се замислям, толкова по-практично ми се вижда...
ICC - специалист
Искам още да ти обърна внимание, че няма защо да се притесняваш, ако местиш стени на банята. При ЕПК те по правило не са носещи, даже преди ги правеха като цели готови клетки в домокомбинатите и ги монтираха. Даже ако ти не си този случай, стените на банята ти определено са зидани допълнително, защото иначе няма как да извадят кофражните маси на едроплощния кофраж.Успех! :)
  • 1
  • 2

Тема "Преустройство на ЕПК апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: