Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Здравейте.На село имам тераса около 30кв.м.,която в момента е на гола плоча.Иска ми се да я покрия с мозайка.Има ли някой представа колко струва на кв.м.за полагане и полиране.И ако някой може да свърши тази работа да ми даде оферта на ЛС.Къщата е в Пернишко.
simeonov_74 - специалист
Мисля че трудно ще намериш майстор за въпросната мозайка. Не зная защо точно си се спрял на мозайка, но мисля че с замазка и гранитогрес ще се получи добре да не кажа и ПО-ДОБРЕ.
svetliopi44 - Чирак...
Мозайката като материал е много евтин вариант. Въпроса е ,че почти вече няма майстори за нея . Труда е скъп, а и мръсотията е голяма. Съществува и риска да не я направят като хората щото не е толкова лесно колкото изглежда.Накрая като теглиш чертата ще видиш че колегата Симеонов е прав.
solo5 - майстор
Моят "майстор", който ми осра банята първият път се хвалеше, че бил голям майстор на мозайка, за това бил учил :-D
... а бил не знам си колко години стаж на мозайка, един вид бил корифей в областта :lol:

Така че вероятността да попаднеш на някои такъв некадърник е много голяма :?
choko - специалист
Аз да подновя темата каква е цеата на квадратен метър за мозайка.
В какво се изразяват проблемите за които споменавате.
По какъв начин може да се оцвети цимента за да се получи нещо разлино от сива смес има ли готови пълнители, оцветители които дават добър резултат?
complast - специалист
Що ще мозайка тука?Мозайка по-трудно се прави околкото изглежда.
А и не е актуална вече,звучи пенсионерски!

Тема "Питане за мозайка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: