Всички имаме коли, нали ?
SuB^ZerO - специалист
Незнам тук или в раздела компютърни мрежи да задам въпроса и моля ако съм объркал мястото админите да я преместят.

Търся програма която да има голям набор от 3D или поне 2D модели на различните марки коли, както и да има възможност даденият модел да може да се премоделира или поне да има готови шаблони за фарове брони стопове спойлери и т.н. Абе по-накратко имам едно КАДЕТ-че и искам да му направя 3D модел по мой дизайн по който после да работя върху колата за да си спестя етапа "ПРОБА ГРЕШКА - ооо така не е добре айде отначало с други брони оооо и фаровете не му ходят и т.н."
25th Hour - специалист
Кадет D или Е e. И за двата модела има точно определени елементи, които са произвеждани през годините и колите изглеждат много добре. За съжаление е доста трудно да се намират такива работи, но пък има ли желание изпадат....

Всичко друго извън оригинално произведените брони, прагове, добавки, стопове е страхотна цигания....

Ето ти възможно най- красивия оригинален аеропакет на Кадет от личната ми колекция от снимки... дори малко да се доближи до този ще е огромен супех.

Изображение
SuB^ZerO - специалист
Това което аз ще правя няма да има амаааа абсолююютно нищо общо с оригиналния вид на модела. Идеята ми е за предница (фарове и броня) подобие на някои модели понтиак и шевролет , страници като на мерцедес не помня точно модела и задница като на най-новите модели хонда CRX. По важното е че не мисля да дам и стотинка за готови продукти а абсолютно всичко да направя на ръка от ламарина . Кадета се надявам да е готов до края на годината и ако се получи така както съм го намислил обезателно ще кача снимки с процеса на работата и крайният вариант. По-доло пускам снимки на предницата страницата и задницата (как мисля че ще изглеждат )

Прикачен файл

New Bitmap Image.jpg
New Bitmap Image.jpg (89.6 KиБ) Видяна 7545 пъти
SuB^ZerO - специалист
задница

Прикачен файл

zadnica.jpg
zadnica.jpg (86.17 KиБ) Видяна 7546 пъти
Последна промяна от SuB^ZerO на нед апр 04, 2010 7:42 pm, променено общо 1 път.
SuB^ZerO - специалист
страница

Прикачен файл

stranica.jpg
stranica.jpg (78.8 KиБ) Видяна 7543 пъти
Mc Queen - специалист
Мнооого смело колега!!!
Пожелавам ти постоянство и успех в проекта.
Май темата ти не е за тук.
Хвърли едно око в tunung.bg / оптичен тунинг ,
и там си задай въпроса.
http://www.tuning.bg/forum/viewforum.ph ... d4909fff1d
SuB^ZerO - специалист
Mc Queen знам че има по-подходящи форуми от този, но този форум както и форума на опел клуб са единствените които уважавам...дори нямам желание да си правя регистрация другаде...аз поразпитах и всички казват че такава програма няма .... казват ми да използвам програми за 3D моделиране и да си изготвя сам модела ... ще видим в последствие , а ако се наложи дори може просто да изрязвам всичко необходимо от картон и да лепя с тиксо за да виждам кое как ще изглежда. :wink:
LZ - специалист
По-скоро потърси 3D модели на колата в някакъв стандартен формат, като IGS, DXF например, които можеш да импортираш в някоя 3D програма
inspo - майстор
Ако имаш регистрация в Замунда там излезе това
програмата се казва car tuning studio ,но не съм я ползвал и не знам до колко ще ти е полезна
SuB^ZerO - специалист
Много си прав LZ но доколкото разбрах дори и да намеря такъв готов модел аз трябва да изуча доста за програмата за да успея да изработя добавачните части ,а тези програми се изучават с години. Просто търся нещо което е направено точно за целта (автомобило-моделиране).

Тема "Тунинг дизайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: