Ел. инструментите. Консумативи.
rolls - специалист
Армагедон написа:
rolls все пак човек наел се да се оправя сам предполга че е в добра физическа кондиция и трябва да поеме известни рискове. Аз лично си срязах с паднала фаянсова плочка преди време нерв на пръста при работа с къртач макита - кво мие виновна макитата.
Е, и аз съм се наранявал с истински машини заради глупостта си, но просто исках да предупредя колегата за рисковете които крие пробиването на дупки в бетон с машина без съединител.
Nikolow - напреднал
За дупки си имам две макити 2450.
На райдера слагам боркорони за конзоли и там ми е притраквал съединителя,така че конкретно Raider RD-HD11 има.
За сходните снимки,че то всички леки къртачи с вертикално разположен двигател си приличат,принципа им е един и същ,различно е качеството на вложените материали и цената.
sian - специалист
rolls написа:
Открийте разликите с горната машина ... :-D освен цвета ... :-D
Най-неприятната разлика е че не се знае жълтия жълтурко дали има сервиз.
Червеният има и то не само в СФ.
Армагедон - специалист
sian сервизното обслужване на "жълтия" в провинция като Пловдив е на ул Васил Априлов ( така му пише в изтеклата му гаранция, която не съм ползвал). Състоянието придружено със снимка и работата , която съм извършил говорят достатъчно.........спирам да го хваля щото става безплатна реклама .... :wink: :wink:
rolls - специалист
sian написа:
rolls написа:
Открийте разликите с горната машина ... :-D освен цвета ... :-D
Най-неприятната разлика е че не се знае жълтия жълтурко дали има сервиз.
Червеният има и то не само в СФ.
Жълтия има сервиз и във Варна ...
mirk - майстор
Разликата е само в мощноста на жълтия и червения. Иначе аз си дупча с Райдера но в армиран бетон избягвам, за тухла и камъни е просто страшен :-D

Интересно е твърдението на Nikolow че има съединител :? при положение че не е написано в инструкцията му. Не смятам да го пробвам колко е вярно.
rolls - специалист
mirk написа:
Разликата е само в мощноста на жълтия и червения. Иначе аз си дупча с Райдера но в армиран бетон избягвам, за тухла и камъни е просто страшен :-D

Интересно е твърдението на Nikolow че има съединител :? при положение че не е написано в инструкцията му. Не смятам да го пробвам колко е вярно.
Точно липсата на съединител го прави перфектен за пробиване в тухла с корона за конзолки.
Последна промяна от rolls на чет май 06, 2010 7:56 pm, променено общо 1 път.
Nikolow - напреднал
Ще се разбере истината за съединителя като го отворя за смазване.Обещавам снимки отвътре.
Оставам с впечетление ,че доста хора ползваме за професионални нужди по едно китайче.Май точно в диапазона на леките къртачи китайците са уцелили златната среда качество/цена.
LazarGanev - "Велик майстор"
Не по едно, аз ползвам 4 и не съжалявам :-D

Тема "Съвет за избор на къртач ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: