ribnikolaevi написа:Да за дебелината на стъклата натам вървя, но за 44 наистина не са ми предлагали. Ще попитам в една фирма, която ми предложе Pipbel.dundurma написа:само недей бяла-грозно е и пожълтява,а и това не е инвестиция за 1 денЗависи от пластмасата - не съм чувал на Саламандър да пожълтява.
Fortune, наистина не са много фирмите, които предлагат троен стъклопакет. От тия дето все пак го правят, една част се ограничават на дебелина до 36 мм (има и на по-малко). Личното ми мнение, особено ако ще слагаш и по-дебели стъкла (сигурно си се спряла на 4-5-6) е, да ползваш поне 40, има една-две фирми които работят и на 44 мм.
Остава да проуча видовете стъкла и да реша. Аз лично съм доволна от предната фирма Табаков, но не намирам координати в нета, а и гаранция франция дали ще са същите монтажници и т.н.
Друг въпрос, който се поражда в невежата ми главица е отварянето. Някъде бях чела, че е добре модел две отваряеми крила едно до друго без разделител помежду, нещо като старата дървена дограма. Мнения?
И още нешо, малко ме дразни разликата между отваряеми и неотваряеми крила в един прозорец, възможно ли е да се компенсира с още един профил неотваряемите крила, но да няма механизъм за отваряне. Ако ме разбрахте за какво говоря де