Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
asinka - специалист
Браво!Страхотни сте!
Обещах на автора да съм активна, но чак сега виждам темата, ангажираност ми попречи да изпълня обещаното.
И все пак, има ли още нещо, с което може да се помогне преди празниците-храна, дрехи.
Лично аз бих могла да отделя доста дрешки, а и приятелки майки биха могли да помогнат.
По празниците и почивните дни ще имаме възможност и да ги занесем, или изпратим по колет.
egx - специалист
Ами с едни хора от един друг форум сме направили един търг и сме събрали една малка сума пари за въпросния храм.Всъщност тази събота ни е срещата, за да съберем парите на едно място и да решим кога ще ходим и т.н.Ако някой нещо смята, че може да помогне и желае да се свърже с нас по-късно ще сложа тук мястото и времето на срещата.Става дума за София.

еdit:Значи преди малко разбрах, че още не е решено дали ще ходим лично до там и ще носим разни работи или ще дари направо събраните пари.В събота ще се реши.....надявам се.
egx - специалист
Това е един списък, който смятам , че е точно за тук.

Списъкът с най-необходимите продукти и строителни материали е актуализиран на 06. Декемри 2009

За да бъде осъществено по-нататъшното разширяване на дома са необходими следните строителни материали:

-Греди

-Дъски

-Гипсокартон

-Гипсофазер

-Минерална вата

-Тухли ИТОНГ

-Бетон

-Ламиниран паркет

-Покривна ламарина

-Ондулин

Как ви се струват нещата ?

P.S. Ние решихме, че в понеделник ще отидем до дома, за това нашата кампания я считам за приключена.
asinka - специалист
Аз няма как да ви придружа в понеделник, на работа съм.
Но намерих друго решение, с което да помогна :)
nasco2 - специалист
chapara написа:
Ето ви хронология на нещата,без тазгодишната акция.С Наско се познаваме много добре и сме колеги-риболовци.Там сме и по снимките.Може би,най-добрия вариант е да се говори с отец Иван :roll:

http://www.vbox7.com/play:921a6ed2


Божо (chapara ) тук хората се познават само виртуално и не вярвам да се получи нещо. Не че липсва желание, но да се организират хора който не се познават реално ми се струва почти невъзможно. Преди да се опознаем в рибарският форум трудно се организирахме да се напием, а за такива неща изобщо не можеше да се мисли. Дано да греша.
chapara - майстор
тук хората се познават само виртуално и не вярвам да се получи нещо. Не че липсва желание, но да се организират хора който не се познават реално ми се струва почти невъзможно. Преди да се опознаем в рибарският форум трудно се организирахме да се напием, а за такива неща изобщо не можеше да се мисли. Дано да греша.

Дано дааа грешиш :?
pavkatay - майстор
темата си замря. аз също с нищо не съм допринесъл за този приют :ops: , но искрено съм съпричастен. сега ,обаче в анонса на 'тази сутрин' за утре казаха, че искат да го събарят :x :?
шоп - майстор
Все си мисля, че е по-добре сега да се псува, че незаконното и опасно ще се бутне, отколкото след една беля ако изгорят 130 човека.

Попа май се има за господ и законите за пожаро-тенхическите строителни норми не важат за него.

Дървений, гипскартон, ел.инсталация правена както дойде и на поарче, без дублирани евакуационни изходи с нужните размери и тип отваряне, без вода, пожарни хидранти...косата ми настръхва. Да не говорим за наличие на пожаро гасителна или известителна система.
nasco2 - специалист
шоп написа:

Дървений, гипскартон, ел.инсталация правена както дойде и на поарче, без дублирани евакуационни изходи с нужните размери и тип отваряне, без вода, пожарни хидранти...косата ми настръхва. Да не говорим за наличие на пожаро гасителна или известителна система.


Бил съм лично там, зграда като много други, колко цигански гета има с незаконни строежи, да не говорим за хотелите по черноморето. Колко блокове имат аварийни изходи. Да трябва да се направи нещо, но не да се пречи на един човек а да му се помогне да се оправят нещата. Няма в БГ цоциален дом в които децата да се чустват по добре от колкото там. Ходят на училище и детска градина, приучават се на труд, не на кражби, който не бил там няма да ме разбере. И пак ще кажа, нека не рушим а да помоигнем това което е направено да бъде иползвано за целта си.

Тема "Храм-приютът на отец Иван" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: