Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
а аз като един невеж искам да запитам за начина по който се закрепват тези рафтове. ако някой мойе да ми обясни как става това моля - нека да го направи. Ще съм много благодарен :tgrin:
chenks - специалист
Аз се придържам към стандартните форми и модели. Отнемат кратко време за производство, материалите са стандартни, ефективноста е висока и най-важното............. клиента е много доволен

Прикачен файл

shelves.jpg
shelves.jpg (159.5 KиБ) Видяна 20685 пъти
Stanimir - напреднал
:megaeek: Идеята е мн добра!Мн е красиво!Жалко,че не можеш да го направиш сам! :lol:
това е добра основа.как се монтира това, аз искам да си направя етажерка с формата на думата 'христос' на древен иврит -една елемнтарна риба -сякаш нарисувана от дете.материал -чам (бял бор).огъва се ръчно на нагорещен вал- много бавно , дървото трябва да се намокри преди това и ако може да е прясно.след това искам да го импрегнирам и боядисам .чама е гаден материал ама се работи лесно.
мисля че етажерките са актуални стига да са концептуални с помещението в което ще се монтират .
това беше тъпо скастряне от ваша страна . се пак тъпите богати келемета се още си поръчват йонииски колони за баните които са дизайн от хиляди години.а самите бани са от стъкло, керамика, гипс, желязо, и гранит едновременно защото някоя малка кифла дизайнерка си е сваршила много добре работата.а пак и в бг сме си 15години назада с дизайна.....и да има едно пиронче в стената за хавлия, моля.
Sk4 - специалист
първата е мн добра (:
Emerald - модератор
chenks, това е все пак съвсем различен стил...Не може да се сравнява условно казано "прасе или кокошка". :-D

Ти ли си ги правил между другото? Бих оформила с по-декоративен молдинг по края и вратичките също бих оформила с молдинг. Дръжките също бих сменила. От двете страни на огледалото по настенна лампа и някой-друг ярък цветен аксесуар върху камината и на пода. Бих също сменила малко тоналността на бялото. :?
chenks - специалист
Emerald написа:
chenks, това е все пак съвсем различен стил...Не може да се сравнява условно казано "прасе или кокошка". :-D

Ти ли си ги правил между другото? Бих оформила с по-декоративен молдинг по края и вратичките също бих оформила с молдинг. Дръжките също бих сменила. От двете страни на огледалото по настенна лампа и някой-друг ярък цветен аксесуар върху камината и на пода. Бих също сменила малко тоналността на бялото. :?
Определено двата стила имат общо - само книгите.
Но тези ми бяха прясно завършени и не се сдържах да се изфукам.
По принцип правя всичко което клиента иска, съответно всякакви декоративни украси и фризове оскъпяват крайната цена и затова в този случай стилът е изчистен.
А относно декорацията нямам думата, защото все пак това е домът на клиента и той си решава как да обзавежда и оцветява, мое дело са само вградените в нишите секции, боядисани според желанието на поръчителя.
Иначе моггат да бъдат украсени като тази по-долу:

Прикачен файл

bookcase.JPG
Това е работата на друг колега, аз още не съм правил такива. Но ако имам поръчка с удоволствие бих го изпълнил.
bookcase.JPG (161.58 KиБ) Видяна 20292 пъти

Тема "Етажерка за книги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: