Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
andrian.ivanov - специалист
Имам следната мивка:

http://www.turkuazseramik.com.tr/urunle ... &grupid=47

Понеже по рано тази година когато ми правиха банята не ми беше поставен пиедестал По рано тази седмица правиха на новия ми съсед банята и майстора ми каза че за тази марка мн лесно се монтирал на прожини. Днес го взех, но не ми се вижда толкова лесно На самия пиедестал, който е ъгъл има в началото вертикални дупки без изход, но на тях не могат да се закачат куките в Средата има хоризонтални но предвид това тази прожини едвам се разпъват имам чувството че съм на фитнес има ли някакъв трик. По пътя на логиката мисля че го правя правилно и те трябва да са от вътрешната среда Кажете ми как да го закача на тях
Последна промяна от andrian.ivanov на чет юни 24, 2010 7:18 pm, променено общо 1 път.
messershmit77 - специалист
Наскоро имах същото премеждие,но като прочетох упътването нещата се получиха,пружинките са от външния край на ботуша:-D ,внимавай с монтажа на батерията,че между нея и мивката не може да се получи добро уплътнение,точно тия мивки са леко изгърбени на мястото на батерията,успех.
мивката е направена от няколко месеца. Единствено нямах ботуш И аз имам упътванено малко се разминаваше с това което е в действителности реших да пиша Мн малка картинка обяснена на турски и човек не може да разбере нищо
messershmit77 - специалист
Значи,преди гайките,които държат мивката би трябвало да има едни кукички,на тях се закачат пружинките,които също са с кукички в двата края,предполагам,че при теб липсват точно тези куки :?
а имам го - то едно като 3 см пластина която е с отвор за дюбела и на нея прожините. малко ми е терсене това понеже като слагам пиедистала баз бая трябва да я опъна тази пружина докато я закача на тези дупки които идват към средата :) Предполага и при тебе ще ти е било толкова неприятно - неудобно е
chapara - майстор
:lol: :lol: При пружините има една част която като се развърта пружината се удължава :lol: :-D и скъсява :-D
при моите няма такова нещо - т.е. има но не е както ти казваш На пластината има 3 отвора за регулиране на дължина но не вършат работа Явно са различни модели

..., ако можеш остави някакви снимки на твоите в темата да видя за какво става въпрос
chapara - майстор
Ку пуснеш некоя снимка ,може да с е сети стария монтажник ,къде е гвоздеят на програматъ :wink: :lol:

Тема "Спешно help за монтаж на мивка :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: