Здравеите колеги .Искам да ви раскажа какво ми се случи в Банкя.Отивам да оправа една печка раховец.Оправаям печката и чорбаджията ми се оплаква че тока му бил слаб.Вада ас мултицета и мера напрежението...230 V.И му викам ас кво ти слабо то е силно даже.Пускам после печката и кво става от 230 v напрежението спада на 180v.Пускам боилера и става 170v.След кратък съвет с други колеги;предполагаме че ,някаде има хлабава връска,или проблема е в енергото.А според Вас Колеги какво може да е. 

какво щеше да е ако беше на километър
 какво щеше да е ако беше на километър   интересно как не е заминал някой и друг хладилник до сега.
 интересно как не е заминал някой и друг хладилник до сега.
 Мен ме е прал ток заради слаба връзка (мисля, че мостова се казваше този модел) в разклонителна кутия и преди това нямаше нито пушеци, нито миризма. Да, имаше обгоряла изолация на проводниците, но много леко, защото бяха добре заголени. Но имаше спад на напрежението след включване на мощен консуматор.
 Мен ме е прал ток заради слаба връзка (мисля, че мостова се казваше този модел) в разклонителна кутия и преди това нямаше нито пушеци, нито миризма. Да, имаше обгоряла изолация на проводниците, но много леко, защото бяха добре заголени. Но имаше спад на напрежението след включване на мощен консуматор.