Нека намерим най-тънките цени.
kuuuuuul - майстор
Отново идва зима и трябва да се копуват въглища /ДоНбаски/,къде в момента са най-хубави за София?Чух че имало ДоНбаски пресяти :?
Последна промяна от kuuuuuul на пет авг 13, 2010 7:40 pm, променено общо 2 пъти.
crez - майстор
ДоНбаски. Донбас, въгледобивен район в Украйна. Това са най-хубавите въглища в момента в България. Много калорични с много малка остатъчна сгур.
шоп - майстор
kuuuuuul
в кой район на Сф си? Да не отиде икономията в транспорт:-)

Иначе на разклона за Лозен има добър кюмур:-).
danovsky - специалист
240лв.за тон на Горна Баня.Информация от вчера.Докарани и прибрани само 4 тона и след това
Изображение
pavkatay - майстор
crez написа:
ДоНбаски. Донбас, въгледобивен район в Украйна. Това са най-хубавите въглища в момента в България. Много калорични с много малка остатъчна сгур.
Mалко спам и от мен,че ме дразни Домбаски написано в магазини ,обяви и реклами. Правилно е наистина ДоНбаски- от Донецкий басейн -мястото на въгледобив. Едно времего учехме в часовете по география :?
kuuuuuul - майстор
Аз съм от Обеля,но за София мисля че транспорта е еднакъв.Миналата година взех от Горна Баня но имаше доста пепеляк.Някой виждал ли е пресяти?
vladuicho666 - напреднал
Световрачане във двора на селското стопанство мои приятели са взели и са доволни,на 240 лв

Тема "ДоНбаски въглища?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: