Делян написа:много смешно изказване.....то по твойта логика,сигурно си имаш чифлик,и си затворил цикъла на продуктите ....kam34 написа:Майстора го уволних и сам ще си я правяТова е първата правилна стъпка към един ремонт. Действай и ще се справиш. А наклоните си ги докарай със замазката грубо, след това с плочките - окончателно.

взимаш един мастар и си правиш майките покрая на стената  примерно на 20 см от края й- потърси из темите как се праят майки- а към сифона на мастара ковеш един пирон който ограничава мастара и да виси 12-3 мм под сифона - нали трябва да има плочка - бъркаш замазката и разнасяш с мастара- последно което ми идва на ум-може да сипеш и добавка -примерно водно стъкло за да не попива замазката- принципно в баните има мозайка която замества хидроизолациите- теб те съветвам че е нужно да има....Успех!
   взимаш един мастар и си правиш майките покрая на стената  примерно на 20 см от края й- потърси из темите как се праят майки- а към сифона на мастара ковеш един пирон който ограничава мастара и да виси 12-3 мм под сифона - нали трябва да има плочка - бъркаш замазката и разнасяш с мастара- последно което ми идва на ум-може да сипеш и добавка -примерно водно стъкло за да не попива замазката- принципно в баните има мозайка която замества хидроизолациите- теб те съветвам че е нужно да има....Успех! 
    Ефекта беше че се изхвърли замазката,кофите и количката в която имаше замазка
 Ефекта беше че се изхвърли замазката,кофите и количката в която имаше замазка   Ако не си го правил недей да хвърляш бомби на незнаещите тука.Далеч съм от мисълта да се заяждам.Мисля че съм се образовал ,когато ми е било времето ,а и образованието ми е строително
 Ако не си го правил недей да хвърляш бомби на незнаещите тука.Далеч съм от мисълта да се заяждам.Мисля че съм се образовал ,когато ми е било времето ,а и образованието ми е строително 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: