• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Nejdet - специалист
И аз да се включа към темата.

Връзките които си направил изглеждат стабилни :)

Аз бих подменил колкото се може по вече от старата инсталация, в случая до кратчето задължително. Стария изпускателен клапан не ти трябва.

Подмени и възвратния клапан на бойлера с метален. Преди три дена у нас се спука същия клапан (пласммасов) на Дипломат и беше се наводнила банята.

Ползвай си бойлера безаварийно :wink:
drm - специалист
И един съвет от мене.Тъй като работата ми е свързана с бойлери,ще ти кажа че,ако свалиш този клапан наистина ти отпада гаранцията.
MamaMy - майстор
Един съвет и от мен като любител водопроводчик :-D : Не махай пластмасовите вентили. Аз ползвам такива и съм супер доволен. Те издават звуци само когато връщат вода към водопровода. Това се лекува много лесно. Преди този вентил слагаш чист възвратен клапан. Има едни бронзови италиански. Също са много добри. Ефекта е супер :wink:
Nejdet - специалист
drm.

Моя бойлер е още в гаранция.
Кажи тогава какво да правя? Да викам техни хора да ми сменят клапана ли?
Spokoiniq - майстор
Да се шибат, запази клапана и сложи метален, ако избие нещо лекинко го навиваш обратно и това е и си ги викаш гаранционно.Елдомите учудващо се преебават точно след гаранцията(емайлираните, неръждавйките държат)
Nejdet - специалист
Сложих си вече металния :) - той даже изпуска при по-малко налягане в бойлера отколкото оригиналния.

Пласмасовия на Дипломата съм го прибрал. Ако имам проблеми със самия бойлер ще направя както ме посъветва. :wink:
Spokoiniq - майстор
:partyman: за това сме тука
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с вертикален бойлер (продължение...свързването)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: