Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
rymbym - напреднал
Здравейте на всички!Искам да си се похваля сам за леглото което успях да си направя.Незнам на Вас дали ще Ви допадне или хареса, но на мен сега след проблемите които имах докато го направя ми носи само удоволствие!Вярно има още неща които трябва да си довърша, но съм ги оставил във времето!Черпих идеи и съвети от форума и мисля си, че съм си се справил добре!

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (373.44 KиБ) Видяна 9224 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (354.74 KиБ) Видяна 9224 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (379.26 KиБ) Видяна 9224 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (354.29 KиБ) Видяна 9224 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (182.07 KиБ) Видяна 9224 пъти
torbalan - Дървен философ
па добре е!

сега между двете хоризонтални дъски може да монтираш един плосък телевизор :)
така, че когато е прибрано да си гледаш телевизия :)
mariayn - специалист
Направи един чертеж ,с размерите на детайлите и какво си вложил в нея.
rymbym - напреднал
Хе-хе на телевизора мястото няма да му е там, не заради друго а ми обичам да гледам телевизия полегнал (то май на никой не му е чуждо:::).Иначе съм използвал механизъм на балкан юг.Ходих на място и ми продадоха само амортисьорите и с планките, без лоста с крачетата, който така или иначе нямаше да стане за размерите ми.Амортисьорите за 900 DN, размера на кревата побира матрак с размер 190 на 140.В интерес на истината първо си бях избрал матрак и после всичко нататък :).Голям зор имах защото амортисьорите два пъти ми чупиха единият от ъглите, което се оказа от недостатъчната ширина която бях предвидил за отвесните дъски. Засега вече близо 3 месеца само му се радвам.
Искам да информирам всички потребители във форума относно механизма за падащо легло на Балкан Юг. Оригиналният механизъм бе изработен от нас и въведен в производството и на пазара в България и Европейският съюз.Преди около 10 месеца с нас се свърза управителя на Балкан Юг с офертата да е наш представител като условието бе ние да не предлагаме механизма никъде другаде на територията на България. Бяха поръчани общо 21 комплекта от механизма. Днес с Разочарование открихме че Балкан Юг са произвели почти 100% копие на механизма ни и го предлагат на пазара. Казвам почти, защото има някой неща които не са им известни и/или не са обърнали внимание. На пръв поглед механизма е същият. Искам да информирам всички до които стига това съобщение че ние като производители сме информирали дадените институции, и докато продължава предлагането на копието на продукта ни, ние сме отворени към пазара и предлагаме механизма за падащо легло на едрова цена от 60лева. В комплекта се съдържа: Механизъм ляв и десен, болтове за монтаж, както и пълен чертеж и упътване за направата на легло.

Благодарим за вниманието
Lisko - майстор
Браво, за Леглото!

ДимитърТ - кофти история с измекяри. Като казваш "ние", казвай кои сте вие, че хората да знаят. Смятам никой няма да се разсърди и да го вземе за реклама?

Тема "Да се похваля и аз!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: