• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
duco - специалист
Най добре дай 20-25 лв за транспорт и още 10-15лв на някой майстор да ти ги направи както трябва .Аз така изгорих 1 ренде Makita .
rum_sz - специалист
duco написа:
Най добре дай 20-25 лв за транспорт и още 10-15лв на някой майстор да ти ги направи както трябва .Аз така изгорих 1 ренде Makita .

НАЙ ДОБРОТО от всичко написано досега.Даже може да имаш претнций към изработката :) Отиваш си с парите. :)

С пръдня боя не се прави
Здравейте. Нов съм във форума, но го чета от почти 2 години. Общо взето откакто станах горд собственик на къща. Доста ми помогна всичко, което прочетох. По-натам ще направя и една тема със снимков материал на всичко, което съм измайсторил там.

Реших да не отварям нова тема, а да пиша в тази, тъй като и на мен ми предстои направата на навесче над входната врата и ел.таблото. Искам да изглежда както на прикачената снимка. Въпроса ми е следният. Дали някой от вас може да ме насочи към дърводелец, в околностите на Ботевград или в самия него.

Исках сам да си рендосам гредите, но след прочетеното в тази и други подобни теми, реших че е най-добре да отида на дърводелец, за да може и да пусне по някоя декоративна шарка по гредите и дъските. По принцип къщата се намира в село Литаково - на 11 км от Ботевград, затова и не ми се ще да ги карам от София натам. Но в крайна сметка и това е вариант. Ще съм ви безкрайно благодарен за което.

Прикачен файл

terasa_1zad.jpg
навес
terasa_1zad.jpg (149.38 KиБ) Видяна 9580 пъти
EDI - майстор
Аз гредите си ги рендосвам сам.Рендето е РАЙДЪР, обаче е куче марка, след малки модификации на подвижния плот. :lol: Работи без проблеми.Шарката си я правя с оберфрезата.
tazz77 - напреднал
Малееее!!! Нали форума е направи си сам!? Даите да го кръстим "Бегай при майстор" Когато го правиш сам, правиш го да ти хареса. Когато го прави майстор...... А Усещането да си го направиш е друго!

Вземай едно ренде и давай смело! гредите са 15.....До към 10 имаш доста материял да се научиш :-)

За украса...има оберфрези!

Твори на воля!
  • 1
  • 2

Тема "Рендосване на греди за входен навес?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: