Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
И ние сме от Плевен.
Аз съм била в 9-ти квартал, и съм учила в Марин Дринов училището е както знаеш малко към червената махла и много съученици и приятели имах и още имам от там.Сега живеем близо до Плевен и хич не ми липсва лудница в града Така че почти съм сигурна че се познаваме
:lol:
СЛАВСКИ - напреднал
На всички българи и русняци-ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!И НА ОЩЕ ВСИЧКИ!!!!!!!!!
mladkal - майстор
Господа плевенчани, нямаше ли парвило (Славски) във форума да се употребява кирилица и български език...Все пак, форума ни е Български, а не руски?!

с Уважение!
Здраве! Късмет и ..весели празници!
Армагедон - специалист
СЛАВСКИ мара ба, колко кинта е водката при вас ?
LazarGanev - "Велик майстор"
4. Пишете на кирилица. Пишете граматически правилно. Използвайте средствата за графично оформление на текста, като емотикони, начертание, цвят и др. пестеливо и оправдано. Пишете с главни и малки букви.

Младене, това пише в правилника. На руски съм писал само аз, но не виждам да съм нарушил правилата, след като съм писал на кирилица. Направил съм го от уважение към автора на темата, а автора е писал на български, от уважение към форума и спазвайки правилата. Не споделям опитите на някои да подчертават, че не разбират руски език, за да отбележат, че знаят английски - изглежда ми смешно. :)
Johny - майстор
Maани ората бе! :-D Човека не е виновен.
ЧефоС - специалист
LazarGanev написа:
Направил съм го от уважение към автора на темата, :)
Мдааа. Всеизвестно е българското дупедавство. Мразя да говоря на руснаците на руски в България. Тук им говоря на чист български. Ако не ме разбират, да го научат.

С дупедавство никога няма да станем нация.

А как е допусната тая тема на чужд език въобще?
LazarGanev - "Велик майстор"
Както виждаш г-н мерудия, темата си върви на български и никой нищо не те кара, дори никой не те кара да я четеш. Кой я е допуснал темата? Ами същите модове, които допускат до форума твоите безбройни регистрации :cool:

Тема "Кой е из Плевен?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: