Някой може ли да ме светне, какво представлява това чудо? Видях го в рекламна листовка на един голям магазин, 6 гнезда, цена 19,99 лв. Мога да го снимам, но едва ли е нужно? Ако действително нещо спестява, на какъв принцип?

Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.

masterval 

- майстор			

28 мнения в "Енергоспестяващ разклонител?"

plamen6100 

- специалист			

Сигурно има датчик за присъствие хаха, и като те няма след определено време му се спира тока да речем  Ама за тия пари не ми се вярва направо
 Ама за тия пари не ми се вярва направо  

moimoimoi 

- майстор			

masterval написа:Някой може ли да ме светне, какво представлява това чудо? Видях го в рекламна листовка на един голям магазин, 6 гнезда, цена 19,99 лв. Мога да го снимам, но едва ли е нужно? Ако действително нещо спестява, на какъв принцип?ами те колегите те светнаха
 ама на теб още не ти се вярва че тоя разклонител е пълен шит,не им вярвай на тия от големия магазин, я по добре си купи 1-2 устройства за икономия на ток
 ама на теб още не ти се вярва че тоя разклонител е пълен шит,не им вярвай на тия от големия магазин, я по добре си купи 1-2 устройства за икономия на ток  

,сещаш ли се -приличат на ароматизатори и се забучват в някой контакт/като тоя на снимката/
 ,сещаш ли се -приличат на ароматизатори и се забучват в някой контакт/като тоя на снимката/пп:какво означава енергоспестяващ?означава че консуматора консумира по малко електроенергия а извършва същата работа-както при енергоспестяващите крушки и стандартните такива ,20 вата се равняват на 100 вата по работа/осветеност/ и от там ти идва икономията,или както е с климатиците и стандартните отоплителни печки-ако климатика консумира 2 киловата то те се равняват на около 6 киловата печка с обикновен нагревател, а тоя разклонител какво си мислиш че прави включваш в него една печка духалка 2 киловата и тя ще почне да консумира 1 киловат като в същото време топли за 3 киловата...аре

Прикачен файл
ured-za-ikonomiq-na-tok-43-lv-drugi-gr-sofiq.jpg (5.64 KиБ) Видяна 4798 пъти
										Последна промяна от moimoimoi на чет фев 03, 2011 4:46 pm, променено общо 1 път.

piron45 

- майстор			

Смешно е че все още има хора дето вярват, че като включиш някое устройство в контакта и ще можеш да правиш икономия.    Няма такова чудо. Всичко е пълна заблуда за незапознати с материята.  Виждал съм от така наречените енергоспестяващи устройства, които имат някаква RC група / безмислен сбор от резистори и кондензатори/, която уж прави икономия. Глупости на търкалета, всяко устройство в което има някакви електронни елементи консумира ел енергия, а не спестява нищо.
    Няма такова чудо. Всичко е пълна заблуда за незапознати с материята.  Виждал съм от така наречените енергоспестяващи устройства, които имат някаква RC група / безмислен сбор от резистори и кондензатори/, която уж прави икономия. Глупости на търкалета, всяко устройство в което има някакви електронни елементи консумира ел енергия, а не спестява нищо. 
Така че ако има желаещи с излишни пари за даване нека си купуват подобни джаджи, няма лошо. Правят добро на търговците и те са хора и трябва да ядат хляб

Няма такова чудо. Всичко е пълна заблуда за незапознати с материята.  Виждал съм от така наречените енергоспестяващи устройства, които имат някаква RC група / безмислен сбор от резистори и кондензатори/, която уж прави икономия. Глупости на търкалета, всяко устройство в което има някакви електронни елементи консумира ел енергия, а не спестява нищо.
    Няма такова чудо. Всичко е пълна заблуда за незапознати с материята.  Виждал съм от така наречените енергоспестяващи устройства, които имат някаква RC група / безмислен сбор от резистори и кондензатори/, която уж прави икономия. Глупости на търкалета, всяко устройство в което има някакви електронни елементи консумира ел енергия, а не спестява нищо. Така че ако има желаещи с излишни пари за даване нека си купуват подобни джаджи, няма лошо. Правят добро на търговците и те са хора и трябва да ядат хляб

Тема "Енергоспестяващ разклонител?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература
- ↳ Връзки към Интересни сайтове
- Магазин
- ↳ Препоръки и Мнения за он-лайн магазина
- ↳ Крадeни инструменти !!!
 Да не си се объркал, да не е с някаква защита те обикновено започват от такава цена.
 Да не си се объркал, да не е с някаква защита те обикновено започват от такава цена.
.gif)