• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
nabi - специалист
батериите са си заминали зарядното също в опит да се заредят така ми го дадоха питах за цена на батериите сумата беше голяма и като знам че зарядното и то е за смяна (изгорял траф) реших да го подкарам с външен трансформатор да ама опрях на голям камък
новия12 - специалист
можеше да се разминеш по най - лесния начин . корпуса на тия батерии се отваря с три зъбчета . едно голямо ат едната страна и две малки от другата страна. вадиш елементите и на пластинките на корпуса на батерията си вадиш кабелчета за външно захранване. без изобщо да се заиграваш да отваряш и трошиш машинката...
просто трябваше да опишеш твоята ситуация малко по горе....
нали за това сме тука - да си помагаме....
valat111 - специалист
Във фирмата имаме същия модел от около 15 години. Произведена в Обединеното Кралство. Много яка машина се оказа. След възникнал веднъж проблем, установих, че са деформирани пластините в машината, на които се подава напрежение от батерията. Нещата се оправиха много лесно с дълга пинсета.
nabi - специалист
При мен бяха клеасали(патинирали) пластините варианта с батерията ми хрумна и го направих но не тръгна като го разглобих и го пробвах пак ,вече като зачистих пластините стана
svetliopi44 - Чирак...
Тая машинка е желязна .Имам такава от 2003г и до преди година ми служеше нон стоп. Колко картон и мебели са минали през нея .... :shock:
Предадоха ме и мен батериите ,но намерих в Пасат електроник елементи на смешни пари ... скоро ще я съживявам само да остане време и за нея .
Много лека машинка...
valat111 - специалист
svetliopi44, би ли споделил колко точно е "смешната" сума на батериите , на която си ги намерил? Аз го намирам на цена 4 лв за бройка. Единият акумулатор е съставен от 8 елемента, което прави общо 32 лв. Не ми се струва много смешна тази сума. За двата акумулатора-общо 64 лв.
svetliopi44 - Чирак...
До колкото си спомням имаше 2 варианта ... този на който се бях спрял беше към 2лв. и малко ... но с доста по голяма издръжливост от оригиналната . Оригинала е 1,3 Ah ,а с тея елементи надминаваше 4.
За тоя модел когато проверявах за батерии цената беше 110 лв. за бр. И понеже немисе даваха 220 лв. само за батерии при положение че го бях купувал за 340лв. целия с куфарче и зарядно си взех друг винтоверт на Спарки за 216 лв. на промоция с удар.
После ги намерих тези елементи и ще си го оправям... машинката е уникална .
Ако искаш мога да проверя колко точно е цената(само ми дай параметрите на твоята машинка) и мога да ти изпратя ,ако при вас цената е по-висока.
valat111 - специалист
Моделът на Макитата е 6095D. Комплектът в куфара е машинката+ зарядно+2 батерии х 9.6 волта. Няма данни колко амперчаса са. Наистина, машинката е уникална. Благодаря за отзивчивостта!
comunikator - специалист
svetliopi44 : Колега какъв модел винтоверт с удар на Спарки си си купил?
svetliopi44 - Чирак...
Купих BUR2 18E ...
Тежичък е за картон и го ползвам само за мебели и други операции ...
Ударът му е много добър ...поне при мен де ... но рядко го използвам за удрно
Изображение

п.п.Сега видях ,че колега продава същия ... viewtopic.php?f=76&t=32158
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: