ArturDent написа:След като мине покрай някои заводи, речната вода не замръзва ( и няма нищо общо с ракията).joranges написа:Най добре е с речна вода,тя не замръзва.Баси що ли съм виждал замръзнали реки? Сигурно те са пълни с ... ракия.

ArturDent написа:След като мине покрай някои заводи, речната вода не замръзва ( и няма нищо общо с ракията).joranges написа:Най добре е с речна вода,тя не замръзва.Баси що ли съм виждал замръзнали реки? Сигурно те са пълни с ... ракия.
sepultura написа:GEORGI5959 написа:Дани, мравките не са се преместили в земята, защото им е свършила "манджата" на сливата, те просто си живеят там, а на сливата ходят за да се хранят, но не със сливи, както казваш и искаш да я обрулиш още зелена. Хранят се с едни сладки сокове, а тези сокове се отделят ......
valat111 написа:ArturDent написа:Тоя е яхнал метлата на Баба Яга, твоята новопостроена къща на колко 0.? минути от центъра на Русе е?jefferson написа:От няколко години и аз си имам виличка на 0.30 мин. от София - борова гора, планина, трева, въздух !Първи пост - първи бисер.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: