Вашето лично помещение
prascho - майстор
здравейте,

спалнята е 3,30 на 3,90 м. Харесахме един комплект, който се състой от легло, гардероб и две шкафчета. Какво мислите за разположението, което съм направил? Притеснявам се, че леглото идва близо до радиатора /на около 50 см/. Имаме едно старо бюро, което може и да не се слага. ТВ шкафа може да е нещо като скрин или ви се вижда претруфено. Дайте мнение и ще се радвам на идеи. Сега е момента за да мога да направя промени по ел. мрежата. Мерси.

Прикачен файл

IMG_0356small.jpg
спалня
IMG_0356small.jpg (51.43 KиБ) Видяна 4261 пъти
Последна промяна от prascho на вт апр 26, 2011 5:20 pm, променено общо 1 път.
prascho - майстор
или пък този вариант. Моля кажете какво мислите?

Прикачен файл

IMG_0355small.jpg
вариант 1
IMG_0355small.jpg (53.12 KиБ) Видяна 4239 пъти

Прикачен файл

IMG_0357small.jpg
вариант 2
IMG_0357small.jpg (47.75 KиБ) Видяна 4239 пъти

Прикачен файл

IMG_0359small.jpg
вариант 3
IMG_0359small.jpg (55.07 KиБ) Видяна 4239 пъти
prascho - майстор
проблема е, че при вариант 2 и 3 гардеробът трябва да е на 10 см от стената с прозореца. Това създава лек дисконфорт при отваряне крилото на прозореца/няма да се отваря максимално назад/. Какво мислите?

Прикачен файл

IMG_0358small.jpg
общ план
IMG_0358small.jpg (48.99 KиБ) Видяна 4239 пъти
silllveto - Майсторица
Първия вариант. Освен че ще ти е тесничко на тия 50 сантима, друг проблем няма. Освен тва, те няма да са толкова, щото имаш завеси и радиатор поне на 20-30см. допълнитерно. Видя ли, при мен е подобно, но все някакъв компромис трябва да се направи.
prascho - майстор
ми то са 70 см, но аз махам 17 см радиатор и 3 см завеси .

Да попитам: контактите се разполагат отстрани на нощтните шкафчета за да са лесни за достъп или зад тях? Зад тях ми се види леко мъчнотия при експлоатация, пък и не може шкафчето да дойде до стената.Може би над тях?
MAPTO - напреднал
Според мен - при третия вариант ще е най-просторно. Освен това, ако се наложи да сложите детско креватче - местите скрина към вратата и слагате креватчето в ъгъла на мястото на скрина. Контактите за нощните шкафчета си ги сложи на 80-90 см от пода.

edit: Този гардероб не е ли малко плитък - 54 см?
iva6ki - специалист
За мен първия вариант е най удачен за креватчето дори и да е до спалнята надали ще се спести ставането а при първи вариан до тв шкафа или на негово място а за конактите съвета е много удачен ,за гардероба моя 55см и не ми е достатъчно

Тема "разположение в спалня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: