Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Илиян Илиев™ - майстор
Ясно значи от къде е била влагата. Успех с ремонта. И все пак ако има начин направи изолация отдолу.
didotooo - напреднал
Ами да тръбите и аз мисля че трябваше да ги направи водопроводчика с изолация , но късно се сетих :? Жената на която е мазата под апартамента се оплаква че има мухъл... За сега няма да се слага ,въпреки че е необходимо най-вероятно.
Прикачен файл:
IMG_0070.JPG
IMG_0070.JPG (70.52 KиБ) Видяна 4584 пъти
Прикачен файл:
IMG_0071.JPG
IMG_0071.JPG (70.26 KиБ) Видяна 4584 пъти
Прикачен файл:
IMG_0073.JPG
IMG_0073.JPG (85.11 KиБ) Видяна 4584 пъти
Прикачен файл:
IMG_0075.JPG
IMG_0075.JPG (58.36 KиБ) Видяна 4584 пъти
Прикачен файл:
IMG_0079.JPG
IMG_0079.JPG (66.06 KиБ) Видяна 4584 пъти
didotooo - напреднал
Прикачен файл:
IMG_0086.JPG
IMG_0086.JPG (62.26 KиБ) Видяна 4583 пъти
Прикачен файл:
IMG_0087.JPG
IMG_0087.JPG (70.92 KиБ) Видяна 4583 пъти
Прикачен файл:
IMG_0088.JPG
IMG_0088.JPG (48 KиБ) Видяна 4583 пъти
Прикачен файл:
IMG_0090.JPG
IMG_0090.JPG (83.68 KиБ) Видяна 4583 пъти
Прикачен файл:
IMG_0092.JPG
IMG_0092.JPG (63.92 KиБ) Видяна 4583 пъти
Днес имах странен проблем с гипса ... В момента в който го забърквам втвърдява адски бързо - направо още докато го бъркам в кошчето... Интересното е че го бъркам със студена вода... Втвърдява за секунди и като го пипна е топъл и изиза пара от него?!? След това с чука го свалям от кошчето... Аз ли бъркам някъде ... Утре ще взема сатен направо. :lol:
didotooo - напреднал
Малко шарено ама за обща представа...
Прикачен файл:
Sxema.jpg
EDI - майстор
За гипса не бъркаш, просто си е хубав, не е поел влага в магазина, ако за чист гипс става дума.Сложи нещо за забавяне - Ц200, лепило за тапети.
Илиян Илиев™ - майстор
За изолация на пода говоря.
marnik - специалист
didotooo написа:
Днес имах странен проблем с гипса ... В момента в който го забърквам втвърдява адски бързо - направо още докато го бъркам в кошчето... Интересното е че го бъркам със студена вода... Втвърдява за секунди и като го пипна е топъл и изиза пара от него?!? След това с чука го свалям от кошчето... Аз ли бъркам някъде ... Утре ще взема сатен направо. :lol:
Аз ползвам гипсова шпакловка на теразид. Към 20-30ина мин й е отвореното време за работа.
didotooo - напреднал
Ами да ама аз като не гледам какво купувам... Сега взех направо сатен ... Кухнята и коридора им трябва по още една ръка ,утре трябва да са готови за боя ,че срока е до 20_ти май... абитуриентската на гаджето :party: :sauf: Имам и плотове да поръчвам и да монтирам, осветление, облицовки ,шкафчета...плочки да лепя в кухнята и банята... лудница е ,дано да успея. Утре снимки с прогреса.
jekasus - майстор
Кандидат-тъщата трябва на ръце да те носи :-D
rendo - специалист
jekasus написа:
Кандидат-тъщата трябва на ръце да те носи :-D
Аааа имаше едно приятелче се запозна с една мома и майка и го хвана да направи ремонта. И след ремонта който ТОЙ плати и изпипа всичко - случайно момата го скъса :finga:

Така че пич да не завършиш всичко - остави нещичко да има за довършване :D

Тема "Ремонт след Ремонта..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: