Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Не гледай каталога а им звънни.
gogo1113 - специалист
ОК, утре ще им звънна, че вече е късно. :oops:
Spassow_lbg - специалист
gogo1113 написа:
кажи какво са ти казали?
rum_sz - специалист
Доколкото знам има разлика в компресорите на двата вида хладилници.Тези който са за вграждане са с някакви мембрани вътре в компресора.
Georgi_G - специалист
gogo1113 написа:
Браво колега, ето затова говорехме! Аз съм заинтересуван, но досега никога не съм купувал от такива сайтове, как да си ги поръчам и платя? Моля за разяснения.
Ако опреш до доставка от ибей и си от София, няма проблем да помогна да го доставим, естествено без комисионни и др. подобни дивотии. Поне с това мога да помогна.
Spassow_lbg - специалист
gogo1113 написа:
колега какво стана? имат ли такова чудо там
gogo1113 - специалист
Обадих им се. Имали са такива механизми преди време, цената е била около 1,50 лв./бр., но вече нямат и казаха, че няма и да получават, така че продължаваме да търсим, въпроса е къде обаче.
nelina_london - специалист
Аз си купих такива лайсни от ибей.Те са 2 на брой,а на мен ми трябва само една.Бих могла да ти я дам,но първо искам да я монтирам на хладилника,да не вземем да я счупим,че са пластмасови и да се чудя откъде да взема друга.Монтажа ще е чак след 3-4 седмици.Може да си поръчаш от ибей ,имат доставка до България.Малко скъпичко ляга към 25лв с доставката за 2 броя http://cgi.ebay.co.uk/Fridge-door-slide ... 5deb1#shId
gogo1113 - специалист
Благодаря ти, ще чакам да ми пишеш, когато си готова!
nelina_london - специалист
Само ми кажи от кой град си и ще го измислим.Незнам как да пускам лично съобщение, за да разменим координати.

Тема "Вграждане на хладилник който не е за вграждане-може ли и как" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: