Здравейте обръщам се пак към вас с надеждатата да дадете някой съвет.Значи боядисвам едни прозорци, на които предварително съм свалил боята, минавам ги първо с "бързосъхнещ безир", а след това ще ги боядисвам, проблема е че безира вече втори ден е изсъхнал пренебрежимо малко и незнам какво да правя мога ли да боядисвам отгоре с алкидната боя, или да "подсуша" по някакъв начин безира, защото четох че ако отгоре нанеса боя била нетрайна.А няма време да го чакам да съхне въпросния безир защото съм на работа.Мислех дали да не мина по рамките на прозореца със сешоар, за да го изсуша но незнам да не направя някоя беля.Мерси предварително.
p.s.Излишно е да казвам, че този безир повече в къщи няма да стъпи, няма да го препоръчам и на приятели и мисля да драсна едно мейлче на фирмата производител да им се "похваля", колко съм доволен от техния "продукт", и колко време ми спестиха
p.s.Излишно е да казвам, че този безир повече в къщи няма да стъпи, няма да го препоръчам и на приятели и мисля да драсна едно мейлче на фирмата производител да им се "похваля", колко съм доволен от техния "продукт", и колко време ми спестиха