Мечтата на всяка домакиня
vaskata.v - напреднал
Благодаря на всички, които ми помогнаха. :drinkers: =D>

Ето го и готовия резултат - отворен съм за критики. :partyman:

Продължаваме нататък........

Прикачен файл

2.jpg

Прикачен файл

1.jpg
ZEDYCUS - майстор
:) Браво колега екстра е станало, имам само две забележки. На барплота трябваше плотчето да е цяло( да ляга и върху лицевата дъска) и канта да е отпред, а не отгоре. Така както си го направил, по лесно ще се нарани канта. Поне аз така бих го направил. А и дръжките на долните шкафове се разминават нещо. :?: Поздрави :drinkers:

А като се позагледах , щеше да е по красиво да облечеш комините с плоскост, да не се вижда латекса над гръбчето.
shadowman - майстор
Гледам, че си сложил контакт под аспиратора. Когато се готви всички пари ще ти минават от там и може да стане някой сакатлък.
vaskata.v - напреднал
- Дъската на бара не е конструктивна, а тъпанарска грешка. Бях го предвидил добре, но в процеса на сгловяване обърках ъгъла при рязането на страниците и това доведе до натрупване на грешки.... :supz: :проба:

- Дръжките на шкафовете се разминават защото долу в дясно това е вратата на миалната и ако дръжката бе високо, рамото става много голямо - оттам и силата приложена върху сглобката на вратата. По-добре здраво отколкото равно.... :lol:

- Комините така са си добре :-D

- За контактите съм съгласен че е опасно, затова са влагоустойчиви с капаци /IP34 _ ако не се лъжа/. Дано да няма грижи.
ZEDYCUS - майстор
:-D Еми за здравината на сглобката добре, но да беше пробил и другите дръжки като на вратата на съдомиялната. :partyman:
rum_sz - специалист
Без бирата :-D, колко лева ти излезна всичко?
vaskata.v - напреднал
Абе колега и с бирата и без бирата, аз се поувлякох с механизми и диоди :? и направо спрях да смятам в един момент. :rolleyes:

Не е малко иначе :mrgreen:

:drinkers: Наздраве
rum_sz - специалист
С здраве да я ползваш :drinkers:

Тема "Кухня - поредният аматьорски опит" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: