• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
митакаа - специалист
Всичко се случи една отпуска копагто нямах работа , въртеше ми се една плоскост ПДЧ исе чудех как дая оползотворя Та ето в какво се превърна :
всичко съм си правил аз освен нарязването на материала и стъклото
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

фурнировах го с фурнир венге тоя ми хареса :) стъклото е двойно отдолу огледало тогоре 6 мм стопсол .
По принцип е планувано да има такова нещо вътре ама още несъм купувал светодиоди>
Изображение
Изображение

Следващото нещо което тярбва да се смени е тая холова гарнитура че нещо не утива :-D и други неща
simbion - специалист
Браво ! Поздравления :) Масата е чудесна :-D Само така да продължаваш, следващата отпуска може и гарнитурата да си смениш както си го замислил.... Ако не ти дават отпуска си пусни болничен :snakeman:
И това с дълбочинният ефект с светодиодите е много свежо, но как ще го вградиш в стъклопакета :? Стъклопакет е това на масата нали, така ми се видя на мен :?:
simbion - специалист
simbion написа:
Браво ! Поздравления :) Масата е чудесна :-D Само така да продължаваш, следващата отпуска може и гарнитурата да си смениш както си го замислил.... Ако не ти дават отпуска си пусни болничен :snakeman:
И това с дълбочинният ефект с светодиодите е много свежо, но как ще го вградиш в стъклопакета :? Стъклопакет е това на масата нали, така ми се видя на мен :?:

:rolleyes: Видях, че си писал двойно, от долу огледало от горе стъкло :roll: но на едната снимка ми се видя като стъклопакет :)
ZEDYCUS - майстор
:-D Много добре си се справил, колега. Масата е станала много хубава. Канта естествен фурнир ли е, с какво го лепи-с Ц200 ли? Поздрави.
митакаа - специалист
да канта е естествен фурнир несъм го лепил просто беше бонус към фурнира :-D

ада то си е стъклопакет само че не съм го лепил и вианги мога да го отворя ида сложа диоди та и тоя ефект приемрния съм го правил по тоя начин с RGB светодиоди само че боядисвам рамката на пакета черна за да не блести
simbion - специалист
митакаа написа:
...тоя ефект приемрния съм го правил по тоя начин с RGB светодиоди само че боядисвам рамката на пакета черна за да не блести
Би ли разяснил малко как се пражи тунелния ефект с RGB светодиоди :?:
митакаа - специалист
огледало рамка стоп сол стъкло
simbion - специалист
митакаа написа:
огледало рамка стоп сол стъкло
Благодаря много :) Сега ще се поровя из интернет за въпросното стоп сол съкло, дали се продава на парчета или трябва да си купиш цял лист по размер както е при поликарбоната :?:
stiv1961 - майстор
Във всеки стъкларски цех можеш да си поръчаш какъвто размер желаеш.А за поликарбоната не съм много съгласен с теб.Продава се и на по-малки размери :)
SuB^ZerO - специалист
Колега ако направиш тази маса със светодиоди моля постни снимки на процеса на изработка .... ще съм ти много благодарен защото не разбрах как с огледало и това стопсол стъкло може да се получи този ефект.... гледах в гугле-то за стопсол стъклата ... ми приличат на обикновенните стъклопакети но със силна защита от слънцето.
  • 1
  • 2

Тема "Една самоделна масичка за хол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: