защо да правя каквото си знам? Казахте ,че със снаждане нестава , че и с клеми също нестава защото няма да минат през гуфрето и аз него направих така намерих си нов цял кабел - рекордоман защото казахте , че не е проблем и с такъв кабел,ако имаше проблем да е с рекордоман щях да си купя СВТ , но тъи като няма проблеми и рекордомана ми е без пари защо да купувам СВТ като за тия пари ще си направя половината вътрешна инсталация. Ако нямаше да ви слушам защо ще тръгна да питам и разпитвам ,ей тъка за разнообразие щот си нямам друга работа-едвали.Завършил съм електротехник , но живота ме завъртя съвсем в друга посока и не съм практикувал занаята и затова питам по компетентните от мен , това лошо ли е.
Аз бих го направил по коренно различен начин. Сметни колко ще ти струва новото табло, направи си сметка колко кръга имаш в новата постройка. Отговори си на въпроса няма ли да е по-удачно да прекараш новите кръгове до старото табло, а него да смениш с такова с автоматични предпазители, тогава няма да се чудиш къде да вържеш кабела, а и всичко след ТЕМО ще е с автоматични предпазители. Надеждността според мен ще се вдигне в пъти. Ти си решаваш, аз така бих го направил.
П.С. Сега видях, че вече си пуснал рекордомана.