Напишете въпрос свързан със санирането.
Tsilkov - майстор
jekasus - снимката е страшно попадение и чудесно разкрива моето опасение да се разчита на дюбелите.Сега сигурно доста хора ще писнат ма те не са правилно сложени,не са .......И какво ако бяха правилно изпълнени дюбелите - щяхме да си имаме една подпухнала изолацийка която да се "позакрепи" някоя друга година докато тече гранцията.Пък тва че после ще падне изведнъж цялата ,или че не топлоизолира кво ни бърка - нали се крепи там и карай да върви :shock:
stivemaster написа:
На проектаната не му пука изобщо че не е спазил закона
Я раздуй за кой проектант иде реч че ме заинтригува :?: - тоя на строителната система ,или оня на инвестиционния проект?
Все още чакам дори и силно приблизителен отговор с колко процента пада ламбдата на EPS-а за период от 10 години :? Коментарите в стил "Порови се то има тонове научен труд - потресен съм как не го знаеш " ми звучат като от устата на кварталната интригантка.
vk - специалист
Това на снимката - май няма въобще лепило.
Явно трябва си яко лепило и дюбели също.
А според мен си трябва и да намажеш цялата плоча като филия с мармалад, с маламашката. А не само няколко топки. Е ще отиде малко повече материал, ама какво, без друго маржовете са огромни. Човека преди няколко поста каза за 13 лв/кв.метър без труд . Значи всичко нагоре(до 30-35-40 лв) е печалба за майсторите.
Tsilkov - майстор
На мен ми се мяркат следи от топчета с цимент ,ама по-горе има цитат на човека от Баумит - непрекъснати ивици по края и топче в средата като 40% от повърхността трябва да е намазана.
stivemaster - майстор
Тъй като от тази снимка на става много ясно ето източника http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a , от където е видна и причината за случката.
Относно проектанта да уточним - не му пука в най общия случай на проектанта щом не е дал технология и спецификация на материалите.
В този случай къде са проблемите на този добрички обект от снимката г-н проектант и какво бихте препоръчали за да си вържете гащите ако това е възложено за проектиране при вас.Ако не знаете обърнете се и вие към технолога на Баумит да ви обясни.Казвам го щото гледам че не се ангажирате с мнение засега .Ще изчакам вашия отговор и тогава ще дам моя.

Тема "Баумит: Дюбелиране не е необходимо при ЕПС-Ф върху тухла" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: