Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.

hristo_k1984 

- специалист			

90 мнения в "Велосипед байк с двигателче"

simbion 

- специалист			

Ей това е страшно ! Само незнам дали ще може да му се вкара на мойто колело, щото рамката е малко изчанчена..
М категория ми я подариха с книжката, каска за колелото не трябва... А някой някога да го е спирал полицай 

Щото аз на 4 бири си въртя педалите без проблем, ама ако трябва пък да духна....
Браво и благодаря за темата и инфото
Edit : До колкото виждам жилата ти остават под резервара, и има една допълнителна верига, задната гума не се вижда ?
Там допълнително движение ли слагаш Мойто е с дискови спирачки има ли как да стане (пиша без да съм гледал сайта, сорка)
  Мойто е с дискови спирачки има ли как да стане (пиша без да съм гледал сайта, сорка)

М категория ми я подариха с книжката, каска за колелото не трябва... А някой някога да го е спирал полицай

Щото аз на 4 бири си въртя педалите без проблем, ама ако трябва пък да духна....
Браво и благодаря за темата и инфото

Edit : До колкото виждам жилата ти остават под резервара, и има една допълнителна верига, задната гума не се вижда ?
Там допълнително движение ли слагаш
 Мойто е с дискови спирачки има ли как да стане (пиша без да съм гледал сайта, сорка)

plamen64 

- напреднал			

Колега до колкото разбирам , на твоето колело дигател не може да се монтира . А на полицая въопще няма да му казваш че имаш книжка , не се изисква регистрация , все пак за да не ги дразниш , минаваш покрай него на педали и гасиш двигателя . Така че спокойно си пий бирата само че , ласно се губи равновесие и се получават асвалтни ЕКЗЕМИ .

hristo_k1984 

- специалист			

Леле как се вързах да пиша по тази тема и да се обяснявам чак   Тя си е чисто и просто реклама.
 Тя си е чисто и просто реклама.

simbion 

- специалист			

Хаха съжалявам за офф топика ама не се сдържах   

евентуално.. ако ги видя на време
 евентуално.. ако ги видя на време  Имам уникалната дарба да падам когато не съм пил и една бира
 Имам уникалната дарба да падам когато не съм пил и една бира  явно като пия 2-3 внимавам повече
 явно като пия 2-3 внимавам повече   

Това ми напомня за един приятел които си купи кола със затъмнени стъкла и цяла зима като видеше полицаи сваляше предните джамове 

А газ как му се подава като на мотор ли ??
  като на мотор ли ??
П.П. Много не ми харесва това"да не ги дразня" с кое по-точно щом закона е на моя страна и въпросните господа полицаи трябва да ме пазят, а не ... спирам ще изпиша сумати глупости
  щом закона е на моя страна и въпросните господа полицаи трябва да ме пазят, а не ... спирам ще изпиша сумати глупости   Приемам, че си прав
  Приемам, че си прав  

plamen64 написа: А на полицая въопще няма да му казваш че имаш книжка , не се изисква регистрация , все пак за да не ги дразниш , минаваш покрай него на педали и гасиш двигателя . Така че спокойно си пий бирата само че , ласно се губи равновесие и се получават асвалтни ЕКЗЕМИ .То че няма да му казвам ясно, че ще гася двигателя
 евентуално.. ако ги видя на време
 евентуално.. ако ги видя на време  Имам уникалната дарба да падам когато не съм пил и една бира
 Имам уникалната дарба да падам когато не съм пил и една бира  явно като пия 2-3 внимавам повече
 явно като пия 2-3 внимавам повече   
 Това ми напомня за един приятел които си купи кола със затъмнени стъкла и цяла зима като видеше полицаи сваляше предните джамове

А газ как му се подава
 като на мотор ли ??
  като на мотор ли ??П.П. Много не ми харесва това"да не ги дразня" с кое по-точно
 щом закона е на моя страна и въпросните господа полицаи трябва да ме пазят, а не ... спирам ще изпиша сумати глупости
  щом закона е на моя страна и въпросните господа полицаи трябва да ме пазят, а не ... спирам ще изпиша сумати глупости   Приемам, че си прав
  Приемам, че си прав  

simbion 

- специалист			

Добреем значи махам диска от зад и мога мисля за нестандартен начин за монтаж ...
Само да попитам аз като засиля кололото тука по св.Наум и задната спирачка + предната (лекичко) ме спират смати метри, а са дискови и двете, та вие с тия челюсти как се справяте със спирането

Само да попитам аз като засиля кололото тука по св.Наум и задната спирачка + предната (лекичко) ме спират смати метри, а са дискови и двете, та вие с тия челюсти как се справяте със спирането

Тема "Велосипед байк с двигателче" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература